Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca och Phillipes relation tar tvärvändning – efter orden "Asså helvete..."

03 okt, 2022, 08:00 
Foto: Instagram/TT
Oj, vilken vändning!
Annons
Biancas chockerande sexfråga – till sin mammaBrand logo
Biancas chockerande sexfråga – till sin mamma

eBianca Ingrosso och hennes ex–pojkvän Phillipe Cohen har varit med om flera upp och nedgångar under sitt drygt sju åriga av–och–på förhållande.

I slutet av sommaren var det konstaterat. Det var slut mellan dem sedan några månader tillbaka. Trots det är det många som fortsätter spekulera kring förhållandet. Hur är stämningen dem emellan?

Nöjesprofilerna ska enligt Bianca kunnat förbli vänner efter sitt avslut. Hon menar också att de har kontakt, men denna gång som kompisar. Vi har inte hört eller sett Phillipe ta ställning sedan förhållandet tog slut.

Annons

Tills nu det vill säga!

Reality–profilen tillika entreprenören understryker att hon mår mycket bättre som singel:

– Det känns jättebra efter vårat break up och det här har ingenting med honom att göra. Ni vet ju att jag har verkligen inte mått bra tidigare gånger när vi har gjort slut. Jag tror att jag har varit väldigt lost i mig själv och inte hittat tryggheten i mig själv utan lagt lyckan i andras händer. Inte haft självrespekt alls, säger Bianca i en vlogg som nyligen publicerades .

Stöttar exets företag

Även om Bianca och Philipes kärlekshistoria har tagit slut så kan Bianca enkelt återgå till exets matlagning genom att beställa hem från Phillipes nyöppnade restaurang Posto pasta. Vad smidigt!

Instagram @biancaingrosso

"Det här har jag ju ätit så många gånger och asså helvete vad gott det är!", säger Bianca i en instastory som laddades upp igår kväll.

Annons

Phillipe laddar upp Biancas story på sin egna Instagram och verkar uppskatta exets hyllning.

Instagram @flippcohen

Verkar vara god stämning trots allt, så fint!

Foto: Instagram @biancaingrosso @flippcohen

Annons