Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso om Pernillas nya kärlek: "Vad är det som sker"

12 jun, 2021, 10:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren har gått och blivit kär. Efter flera år som singel dök Christian Bauer upp och tog Pernilla med storm. Nu har han även fått träffa resten av familjen. Nu berättar Bianca Ingrosso om träffen.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Pernilla Wahlgren, 53, har självvalt levt som singel i flera år. Men sedan dök han upp – Christian Bauer fångade artistens hjärta. Och det verkar som att han charmat hela familjen Wahlgren/Ingrosso.

Christian är 55 år, bor i Åkersberga och jobbar som försäljningschef på Lewa. Dessutom är han modell vid sidan av jobbet.

Christian Bauer fångade Pernillas hjärta

Pernilla delade nyligen med sig av de glädjande nyheterna, Men först på bollen var Bianca Ingrosso, som avslöjade hennes mammas privatliv i podcasten "Ursäkta".

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka”, skriver Pernilla på Instagram.

Pernillas familj träffar Christian

I en video på Youtube berättar nu Bianca att hon och syskonen var på middag med Pernillas och Christian. Så hur gick då middagen?

Annons

– Vilken kväll. Jag har inte sagt det, men mammas kille. Nej men alltså snälla, min mamma har skaffat pojkvän, alltså vad är det som sker? berättar hon på väg hem efter middagen innan hon går in i sin lägenhet.

Och hyllningarna fortsätter:

– Han är en gud. Han är så trevlig, han är så härlig han är så skön, han är sååå snygg. Och det var första kvällen som vi träffade honom allihopa.

Sedan Pernilla gick ut med att hon har hittat kärleken har hon överösts med kärlek i sociala medier. Även Bianca är överlycklig för sin mammas skull.

– Det är så kul att se henne kär, det är helt otroligt, säger hon i videon.

Foto: TT

Annons