Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca talar ut – fyra år efter sprickan i relationen: "Så många frågetecken"

24 aug, 2023, 14:30 
Minna Sarpaneva
Bianca Ingrosso
Foto: TT

Uppbrott är aldrig kul, oavsett om det är en romantisk eller vänskaplig relation, det är något Bianca Ingrosso kan bekräfta. Nu öppnar hon och Alice Stenlöf upp sig om sin plötsliga splittring.

Annons

2017 startade Bianca Ingrosso, 28, och Alice Stenlöf, 27, podden ”Har du sagt A får du säga B” och blev snabbt en succé.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Men efter knappt två år, och en liveshow i ett fullsatt Globen, beslutade duon sig för att lägga ned podden. Därefter syntes vännerna tillsammans allt mer sällan.

Nu reder de ut vad som egentligen hände.

Bianca Ingrosso masserade bort trauman

Som vi alla vet så är det inte alltid helt lätt med dejting, och det kan ibland involvera en hel del motstridiga känslor. Detta är något även Bianca Ingrosso har upplevt.

Enligt henne själv har hon tidigare även haft problem med att dejta, men i en intervju med Amelia berättar hon nu att problemen är som bortblåsta.

– Det är tack vare min spådam Marie. Hon har masserat ut trauman ur mig, säger hon till tidningen.

Därför splittrades Bianca och Alice

Det har gått fyra år sedan Bianca och Alice lade ner sin succépodd, och frågetecknen kring vad det var som hände har varit många.

Annons

Men tidigare i sommar syntes de återigen tillsammans på en resa till Ibiza, och nyligen gästade de podcasten ”Vad fan hände?” och öppnar upp sig om sprickan i vänskapen.

– Vi jobbade ihop, men vår vänskap blev lidande. Vi försökte vara proffsiga men vi glömde vår relation, säger Stenlöf bland annat. Hon säger även att

Influencern förklarar också att ingen av dem vid tiden visste hur de skulle hantera konflikter och jobbiga situationer. De berättar också att de hade ett fint samtal under Ibizaresan, och att det egentligen inte är helt tydligt vad som gick fel i vänskapen.

– Det var så många frågetecken. Jag kommer ihåg att det folk som frågade vad det var som hände mellan oss och jag bara ”helt ärligt, jag vet inte”. Det var bara en känsla som inte längre var att vi gav varandra bra grejer. Inte för att någon ville den andra illa men jag var en ettrig människa som bara flydde, säger Bianca Ingrosso.

Annons