Bianca om ensamheten i lyxvillan – betalar 150 000: ”Ångest”

Bianca Ingrosso betalar hutlösa summor för sitt sommarhus i Stockholms skärgård!

Slå på ljud

Bianca är på sommarsemester och visar upp sitt lyxhus i sociala medier. Det är inte vilket hus som helst hon hyr, utan Villa Södernäs, ett hus på Värmdö som går att hyra från två dygn och framåt.

Bianca har visat upp huset på sociala medier och har bland annat haft besök av bland annat pojkvännen Philippe Cohen, men till stor del har hon varit i huset själv vilket hon öppnar upp om i sin senaste Youtube-video.

– Jag är sämst på att bjuda med mig människor men alla i min närmaste krets har rest bort till landet eller utomlands eller haft mycket för sig, jag har varit så uttråkad att jag inte vet vad jag ska ta vägen, säger hon i videon.

Bianca Ingrosso villa

Utsikten från Biancas lyxvilla – där hon spenderat semestern ensam.

Bianca Ingrosso/Youtube

– Jag brukar tycka det är skönt att vara ensam men jag har typ haft lite smått ångest de senaste dagarna över min ensamhet, fortsätter hon.

Men hon tycker ändå det har varit välbehövligt så med lite distans kan hon nog komma att se det om en fin upplevelse ändå.

– Som alltid kommer man väl titta på det här om några veckor och ba för fan vad skönt att jag fick en vecka helt för mig själv och bara leva i den här tystnaden, fortsätter hon.

Bianca hyr lyxvilla – galna prislappen

Men smakar det så kostar det.

Fastigheten med huvudbyggnad om 105 kvadratmeter, 300 kvadratmeter terrass, pool, bubbelpool och mycket mer går loss på 16 000 kronor per dygn, och måste bokas minst två dygn i taget. För 74 000 kronor får du bo där i en vecka och Bianca har hyrt den i två veckor i sträck, det vill säga en nätt nota på nästan 150 000 kronor!

Bianca Ingrosso spenderar semestern med Wahlgren-klanen

Bianca är och har länge varit nära med sin familj, som hon såklart umgås med även under semestern. Midsommar firades med hela Wahlgren-klanen och vänner ute i skärgården, vilket även var första gången Pernillas nya pojkvän Christian Bauer dök upp i en av Biancas vloggar.

I vloggen väntar Bianca på sin mamma Pernilla som ska hämta upp henne för att åka ut till sommarstugan där de ska fira midsommar tillsammans med släkt och vänner.

”Jag har väntat på min mamma som är tre timmar sen så medan alla firar midsommarlunch så sitter jag och väntar på min mor, som varje midsommar.” säger Bianca i videon.