Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Biancas besked om kärleken - har något tråkigt att berätta

01 jul, 2024, 09:00 
Alice Lövholm
Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso om dejtinglivet just nu. Foto:TT.
Nu öppnar Bianca upp sig om dejtinglivet och delar med sig av tråkiga nyheter.
Annons
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”Brand logo
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”

I familjen Wahlgren/Ingrosso finns det framgångsrika singlar. Syskonen Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso sitter i samma båt och kommer båda från tidigare långvariga relationer.

Under senaste tiden har det florerat rykten kring Benjamin om att han ska ha funnit kärleken i den australienska influencern Ashton Wood.

När det kommer till Bianca råder det inga tvivel om att det finns många singlar som inte hade tackat nej till en dejt med entreprenören. Nu öppnar hon upp sig om dejtinglivet i en ny intervju.

Annons
Bianca Ingross.
Bianca Ingrosso var länge tillsammans med Phillippe Cohen men berättar nu öppet om dejtinglivet. Foto:Lars Lindqvist/DN/TT

Vänskapen med Phillipe

Bianca var länge tillsammans med restaurangägaren Phillipe Cohen. och under flera år gjorde dem slut och blev tillsammans ett flera gånger om. En stormig relation som tillslut växte till en fin vänskap.

– Jag och Phillipe har verkligen en fin relation just nu. Det är inget drama, det är inget tjafs, det är inget negativt överhuvudtaget, vi har bara en så fin genuin respekt till varandra, har hon tidigare sagt i en Youtube-video.

Annons

Nu har hon varit singel i tre år – något hon inte ser som en särskilt lång tid.

– Jo men vad fan. Jag vill ha någon att dela livet med. Men jag har bara varit singel i snart tre år, så inte så länge ändå. Men det klart man vill träffa någon, säger hon i en intervju med Expressen.

"Har gått på nitlotter"

I intervjun berättar hon att hon längtar efter att få träffa någon men att hennes erfarenheter av dejtandet inte endast varit positiva.

– Jag letar efter någon rolig, karismatisk man. Som är snäll. Jag har gått på nitlotter när det kommer till män alltså. Jag vill träffa någon snäll kille som tar hand om mig bra bara.

Vi hoppas att Bianca snart finner det hon söker och slipper fler nitlotter.

Foto: TT.

Annons