Biancas chock! Otäcka händelsen utanför ytterdörren

Biancas chock! Otäcka händelsen utanför ytterdörren

Foto: TT

Bianca Ingrosso var utsatt för en otäck händelse.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
0:44

Efter reklamen: Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

(0:44)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso är en av landets absolut kändaste profiler, med miljonpublik på sociala medier. Men rampljuset kommer inte bara med fördelar och lyx.

Nu berättar hon om en otäck incident, som mötte henne utanför ytterdörren.

Pernilla Wahlgren i tårar framför följarna: "Sluta"

Kunde skadat sig

Det var under onsdagsmorgonen som Bianca på sin Instagram berättade om händelsen utanför sitt hem. Utan hennes vetskap, har någon eller några, hällt sirat på golvet utanför hennes lägenhet, och på ytterdörren.

"Höll legit på bryta ryggen" skriver stjärnan på Instagram.

Det blir självklart väldigt halt, och kunde inneburit en rejäl vurpa för henne om det gått illa. Vem eller vilka det är som utsatt Bianca för detta, är fortfarande okänt.

"Tack till er som sprayat hela min dörr och golv med sirap så jag legit höll på bryta ryggen imorse när jag skulle ut" lyder hela inlägget hon postar.

Foto: Skärmdump, Instagram

Benjamin snuvad på drömjobbet – av sin egen mamma

Hade poliskontroll

Bianca har tidigare berättat om att hon varit utsatt för så kallade "stalkers", alltså folk som olovligen följer efter henne på olika vis. Innan hon flyttade sin sin lägenhet bodde hon i en villa tillsammans med Pernilla och familjen på Lidingö.

Det var innan det gröna kedjehuset, och Bianca var inte alls lika välkänd som hon är nu. Ändå hade de vid ett tillfälle poliskontroller runt bostaden för att försäkra sig om deras säkerhet, enligt Hänt.

Bianca har dessutom fått brev från aningen ovälkomna avsändare, nämligen förtjusade intagna på fängelset.

– Jag får väldigt många som skriver från fängelset till mig, men det är kärleksbrev. Jag skulle aldrig räkna dem som stalkers på det sättet, säger Bianca Ingrosso till Hänt.

Foto: TT/Instagram