Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Biancas hårda ord mot mamma Pernilla – kritiserar bröllopet

19 jun, 2024, 04:30 
Victoria Morand
Bianca Ingrossos diss mot Pernilla Wahlgrens val.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren är verkligen kvinnan med många bollar i luften!

Wahlgrens värld har blivit ett av de mest tittade och omtyckta programmen i Sverige. Dessutom driver hon också podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam.

Förutom detta är hon just nu aktuell med att vara programledare för sommarens mest populära program, nämligen Allsång på skansen.

På det privata planet håller hon även på att planera bröllop två med partnern Christian Bauer – en punkt där dottern, Bianca Ingrosso, har ett och annat att säga till om.

Annons
Karin Törnblom/TT

Pernilla och Christian ska gifta sig – igen

Men det är inte bara Allsång på Skansen som står på schemat för Pernilla Wahlgren. Det vankas bröllop även nummer två för Pernilla och Christian.

I vintras gifte sig paret i hemlighet i Lidingö Kyrka. Det hölls litet och intimt och Hans Wahlgren fick följa sin dotter ner för altaret – något som var viktigt för Pernilla.

Än så länge är detaljerna kring det storslagna bröllopet hemliga, men i ett avsnitt av Wahlgrens värld fick tittarna däremot reda på vilka som kommer vara Pernillas tärnor. Och det är inga mindre än vännerna Jessica Wahlgren, Sofia Wistam, Hanna Hedlund, Susanne Nordström och Jennifer Jansch som fick den ärofyllda frågan. Dessutom är det Bianca Ingrosso som axlar rollen som Pernillas brudtärna.

Annons

Kritiken från dottern

I ett av Pernilla och Sofias poddavsnitt så tar Sofia upp hur Bianca inte var lyrisk över Pernillas val av brudklänning.

– När hon (Bianca) fick se din bröllopsklänning och bara: ”Nej, men det där kan du inte ha på dig. Det är alldeles för mycket. Det är blommigt och spets hit och dit". Hon gillade inte klänningen, berättar Sofia Wistam i poddavsnittet.

Pernilla Wahlgren förklarar att hon och dottern Bianca helt enkelt har väldigt olika stil, och menar även att valet av klänning faktiskt inte är helt spikat.

Annons

– Sen kan jag säga även där att jag har inte bestämt mig än, säger Pernilla i podden.

Time will tell helt enkelt! Vi ser fram emot att få se hennes klänning och vi hoppas alla blir nöjda!

Bild: TT/Instagram

Annons