Biancas Ingrossos glädjebesked efter tiden ifrån varandra – tillsammans igen!

07 mar, 2023, 17:00 

Bianca Ingrosso är överlycklig – äntligen ses de igen!

Annons

Bianca Ingrosso kräver knappast en presentation, det är faktiskt i princip omöjligt att undgå henne. Allt den framgångsrika entreprenören tar i verkar bli guld, och allt går som på räls – både privat och i karriären.

Nu har Bianca dessutom varit med om ett kärt återseende, och på Instagram delar hon med sig av lyckan!

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Bianca Ingrossos möte med exet Phillipe

Ja, nu verkar Bianca lycklig och tillfreds med sin tillvaro. Men tyvärr har hon haft sin beskärda del av tuffa tider, och den har innefattat en hel del hjärtesorg.

Hon har i många långa år tillsammans med Phillipe Cohen, som efter nio uppbrott till slut gick skilda vägar återigen i somras. Bianca såg då ljust på framtiden, och sa att hon trivdes som singel.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Sedan dess har många undrat, är det tionde gången gillt? Inte vad det verkar. Däremot är ex-paret idag goda vänner, berättade hon i en ny vlogg. Bianca och Philipe stötte nämligen på varandra på krogen.

– Jag var så himla glad av att se honom. Vi sa hej och kramades och pratade som vänner, och det känns så fint och moget att äntligen kunna göra det utan att göra en scen.

Hon lever fortfarande som singel, men visst är hon ute på marknaden igen...

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Detta par är ett minne blott.

Bianca bekräftar lyckan – äntligen tillsammans igen!

Privatlivet går återigen som på räls alltså, och nu till karriären där det också går av bara farten:

Bianca är snart tillbaka med en säsong två av sin egna talkshow BIANCA! På sin Instagram kan Bianca knappt bärga sig och delar bilder som fotar hennes reklam runt om i stan, den nya säsongen börjar ju sändas redan på söndag.

Det har varit uppehåll sedan i december, och efter en lång tid ifrån sitt älskade tv-team och redaktion har de äntligen återförenats för en vår full av fartfylld söndagsunderhållning. Den nya säsongen väntas vara ännu mer fullspäckad än premiären, avslöjar Bianca i ett pressmeddelande.

Annons

- Jag är så taggad på en ny säsong av min alldeles egna talkshow! Kommande säsong kommer vara ännu större, modigare och roligare - en maxad 2.0-version med extra allt, helt enkelt.

Foto: TT/Instagram

Annons