Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Biancas intima kärleksavslöjande: "Lite mer känslor för någon"

07 jun, 2023, 11:10 
Vendela Lönnqvist
Bianca Ingrosso berättar om kärlekslivet.
Bianca Ingrosso berättar om kärlekslivet.

Det är i ett Youtube-klipp som Bianca Ingrosso delar med sig av senaste uppdateringarna kring kärlekslivet – och ett graviditetstest.

Annons

Entreprenören, influensern och tv-profilen Bianca Ingrosso, 28, är inte blyg när det kommer till att dela med sig av privatlivet.

Följarna har fått ta del av upp-och nedgångar i hennes kärleksliv, mer specifikt hennes på-och av-relation med den numera ex-pojkvännen Phillipe Cohen.

Bianca Ingrosso om singellivet

Det forna paret var tillsammans i totalt åtta år, men sedan ett år tillbaka gick de skilda vägar – för gott.

Sedan dess har Bianca levt singellivet – och verkar stortrivas. Själv kallar hon sig för en "discohånglare", något hon berättar mer om i frisören Emelie Johanssons Youtube-serie "I badrumsskåpet".

– Jag är en discohånglare och jag står för det. Jag står så starkt för det. Jag lämnar killarna på klubbarna och sen går jag hem till min satisfyer.

Bianca Ingrossos nya kärlek

Men nu avslöjar Bianca att det finns en person som har fångat hennes intresse lite extra.

Annons

– Alltså jag har ju absolut liksom lite mer känslor för någon. Men det hånglas på Spy bar och så också, säger hon till Emelie.

Det nya kärleksbeskedet är inte allt som avslöjas i Youtube-videon.

Emelie hittar ett graviditetstest i Biancas badrumsskåp.
Emelie hittar ett graviditetstest i Biancas badrumsskåp.

Hittar graviditetstest i Bianca Ingrossos badrum

När Emelie och Bianca kikar in i entreprenörens badrumsskåp, upptäcker Emelie någonting som sticker ut.

Bland skönhetsprodukterna hittar hon nämligen ett graviditetstest.

– Nej, vet du vad det här är. Det här är från när jag var gravid och så ville jag inte göra abort, men jag gjorde det. Men den här kommer jag behålla, säger Bianca.

På frågan om graviditetstestet var från tiden med Phillipe, svarar Bianca att det stämmer och att de inte riktigt var överens med beslutet.

Annons

– Jag har ingen stress längre. Men nu tar jag det som det kommer och om jag inte får barn så är det okej också. Men jag drömmer ju såklart om att ha en liten flicka här på min höft, säger hon i Youtube-klippet.

Bianca och Phillipe var tillsammans i totalt åtta år.
Bianca och Phillipe var tillsammans i totalt åtta år.

Bianca Ingrosso berättar om aborten

I Wahlgrens värld fick tittarna ta del av tiden för aborten hon gjorde under tiden med ex-pojkvännen. Då var hon noggrann med att poängtera det faktum att beslutet var gemensamt.

”Det som sänds i Wahlgrens värld nu är som vanligt en bråkdel av vad som egentligen händer hemma i det verkligen livet utan kameror. Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad till något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig och Phillipe”, skrev Bianca då på Instagram.

Annons

Så många barn vill Bianca Ingrosso ha

Att Bianca vill ha barn är ingen nyhet, och helst ska hon få många. Tidigare har hon berättat om drömmen att ha fem barn, men nu verkar hon kunna nöja sig med två-tre stycken.

– Jag har alltid velat bli med barn när jag är 25. Egentligen borde jag ha ett barn nu. Jag har planerat det här i punkt och pricka. Jag skulle vara 22 år gammal och säga ”surprise! I am pregnant!” och sen leva lycklig i resten av mina dagar. Men det blev inte så!, har Bianca tidigare sagt i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Annons