Biancas känsliga fråga om skilsmässan i direktsändning – Anna Brolin reagerar starkt

Biancas känsliga fråga om skilsmässan i direktsändning – Anna Brolin reagerar starkt

Anna Brolin blev chockad över Bianca Ingrossos fråga i direktsändning!

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Livet går som på räls just nu för Bianca Ingrosso, 27.

Inte nog med att hon är en av delägarna i miljardbolaget Caia, samt är en av Sveriges största influencers – hon har nu även programledare för en hyllad talkshow.

– Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu, säger 27-åringen i ett pressmeddelande.

Bianca Ingrosso chockar Anna Brolin med personliga frågan

Samma dag som nyheten om Biancas nya jobb släpptes gästade influencern TV4-programmet Efter fem, och blev intervjuad av Anna Brolin, 41.

I programmet gav Anna Bianca möjligheten att öva sig inför sin nya roll som programledare, och låter henne ställa vilka frågor hon vill.

– Vet du vad, det här är det jobbiga med mig, för att alla opassande frågor är de som kommer först till min hjärna, säger Bianca då.

Men Anna insisterar på att hon får fråga vad som helst.

– Jag skulle vilja fråga dig, hur går det i ditt förhållande?, frågar Bianca då.

– Ja, nej men det kan vi ta privat, säger Anna då generat och skrattar.

Bianca Ingrosso och Anna Brolin i Efter fem

Anna blev lite generad av Biancas frågor!

Foto: Skärmdump TV4

Anna Brolins skilsmässa

Anledningen till att frågan kanske kändes lite obekväm för Anna är att hon för bara en månad sedan gick ut med att hon och maken Jesper Rodhborn, 46, bestämt sig för att gå skilda vägar, efter 9 år som gifta.

"Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner. Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras", skrev Anna och Jesper i ett gemensamt inlägg på Instagram då.