Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Biancas ord om okända åkomman – inför alla

12 jan, 2022, 10:30 

Bianca Ingrosso berättar om varför hon nu för tiden kan ha svårt att minnas.

Annons
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

Bianca Ingrosso, 27, har haft ett fantastiskt år 2021, hennes företag har gjort succé och hon har en enorm följarskara som uppmärksammar allt hon gör och även stöttar i nya beslut och äventyr.

I höstas kom nyheten att hon hoppar av det populära programmet Wahlgrens värld, som hon filmat tio säsonger av. Istället blir det Pernilla Wahlgren som själv får axla huvudrollen i programmet i fortsättningen, även om Bianca kanske kommer dyka upp vid några tillfällen, de kommer ju trots allt fortsätta umgås även om Bianca inte är en del av den officiella produktionen längre.

Biancas ord om svåra tiden

När Bianca gästade Efter fem i TV4 under tisdagen berättade hon mer om sitt beslut och fick även en genomgång av hur hennes år sett ut. Men när programledaren Sofia Geite frågar vad som var mest minnesvärt blir svaret överraskande.

– Ja vad var egentligen bäst? Jag blev lite smått utbränd förra året och efter det har jag tappat mitt minne, säger Bianca Ingrosso i programmet.

– Det har varit mycket kameror det minns jag. Jag har nästan blivit lite rädd för kameror. Jag är otroligt bekväm framför en kamera. Jag är van att ha det i mitt sovrum var jag går överallt, alltid myggad, fortsätter hon.

Annons

Nu blir det ändring på det. I och med avhoppet från Wahlgrens värld kommer kraven på att fångas framför en kamera i vardagen vara betydligt lägre.

– Att inte behöva vara fin för en kamera varje dag och att få vara lite privat, jag har nästan glömt bort hur det var, säger Bianca.

Annons