Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Biancas sorgliga ord – drastiska beslutet för hundarna Dino och Sammy: ”Har tyvärr…”

09 nov, 2023, 18:30 

Bianca Ingrosso ger nu en uppdatering om sina hundar Dino och Sammy.

Annons

Hunden är människans bästa vän. Detta vet familjen Wahlgren/Ingrosso allt om och de fyrbenta kamraterna har ofta dykt upp i ”Wahlgrens värld” där de visat prov på både charm och uppskattning.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrosso har aldrig gjort någon hemlighet av hur mycket hon älskar sina hundar, Dino och Sammy, och de har ofta synts på hennes sociala medier där de följt med i hennes vardagliga äventyr.

Beslutet för hundarna Dino och Sammy

Samtidigt är Bianca en person som jobbar mycket. Därför är det inte alltid helt lätt att ta hand om två hundar och i perioder har hon tvingats ta till hjälp för att kunna förse Dinos och Sammys behov.

Annons

– Det är ett bra sätt att kunna ha hund. När Bianca har måsten så är hundarna hos mig. Även äldsta sonen Oliver hjälper ofta till som hundvakt, har mamma Pernilla Wahlgren sagt.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har i perioder tagit hand om Dino och Sammy.

Biancas nya besked: ”Tyvärr”

När man har en egen talkshow, ett framgångsrikt sminkmärke och ett liv i sann entreprenörsanda, är det helt enkelt inte så lätt att få tiden att räcka till alla gånger – och då tvingas man fatta jobbiga beslut.

Därför har Bianca Ingrosso tillfälligt gjort sig av med hundarna Dino och Sammy. De syns inte lika mycket på hennes sociala medier och är numer bosatta hos hennes assistent, Emelie.

Annons

– Om det är någon som undrar om en uppdatering efter sommaren så har ju mina hundar fått ett nytt hem, så att säga. Det är ju då hemma hos Emelie och Balthazar, säger Bianca i en vlogg och fortsätter:

– De mår bättre hos dig. Du älskar dem. Jag har tyvärr inte tiden. Just nu är det bättre för jag far och flänger.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso bekräftar att hundarna fått ett nytt hem.

Ärliga orden om stressen: ”Värsta”

Bianca har tidigare varit öppen med vilket hårt arbete som krävs för att ta hand om två hundar. När hon och ex-pojkvännen Philippe Cohen bodde tillsammans hade de dessutom hunden Ted att ta hand om.

Annons

– Det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon, sa hon.

Det är heller inte första gången som Bianca väljer att göra sig av med hundarna för att få livet att gå ihop. Då har hundarna bott hos andra i familjen.

– De har inte varit här på länge… De stör min energi just nu. Det är faktiskt sant. Det här ”Shit, nu är jag så trött och ska gå lägga mig.” Nej, då ska jag gå rasta idioterna, sa Bianca i Youtube-programmet I badrumsskåpet.

Bianca Ingrosso med hundarna
Bianca Ingrosso med sina älskade hundar, Dino och Sammy.

Foto: TT/Youtube

Annons