Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Biancas stora bluff – hållit allt hemligt för Pernilla

02 jan, 2023, 18:30 
Indra Nordemar

Bianca har undanhållit något stort för mamma Pernilla.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

Mycket har hänt de senaste två åren i familjens Wahlgrens värld. Det gröna kedjehuset som så länge var Pernillas trygga punkt är ett minne blott. Likaså singellivet hon levde i drygt 13 år.

Pernilla har både flyttat in i ett nytt hus och fått en ring på fingret.

”Jag sa JA!”, skrev hon nyligen på Instagram.

Men nu kommer sanningen fram. Det visar sig nämligen att Bianca Ingrosso hållit en hemlighet för sin mamma.

Spelet bakom Christians frieri till Pernilla

Det var våren 2021 som Pernilla gick ut med nyheten att hon funnit kärleken på nytt, och att det var Christian Bauer som fångat hennes hjärta. Och nu har han gått ner på knä.

Pernilla trodde att egentligen att frieriet skulle ske tidigare. I det förra avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättade hon att hon trodde att han skulle fria under hennes sista föreställning av "Hybris". Så blev det inte och Pernilla släppte tanken på frieri.

Annons

Men kort därefter, under familjesemestern i sälen, hände det. Nu berättar Pernilla i ett nytt poddavsnitt hur det gick till.

– Vi pratade väldigt mycket i förra podd-avsnittet om att jag trodde att han skulle fria på scenen, och hur jag ville att det skulle gå till och sådär. Och det blev faktiskt precis så som jag ville, det blev en underbar dag men också fokus på, inte något annat egentligen, än att den fantastiska dagen fick avslutas med ett frieri, säger hon.

Biancas hemlighet – ljög för Pernilla

Pernilla var i total chock och trodde först inte att det var sant, förrän hon såg tårarna som rann längs Christian kinder.

Lika chockad var inte Bianca, som också var på plats. Hon visste exakt vad som skulle hända. Bianca har nämligen själv haft ett finger med i spelet.

– Hon har, precis som du, ett smyckesmärke så hon sa till mig för några veckor sedan att "mamma jag behöver ha din ringstorlek, du ska få lite ringar av mig", berättar Pernilla i podden.

Pernilla svarade då att hon inte visste men Bianca var envis. Det var ändå inget som fick Pernillas misstankar att börja gro.

– Nu förstår jag i efterhand, säger Pernilla.

Foto: TT

Annons