Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Biancas succéår med ekonomin – drar in mångmiljonbelopp i företagen

09 jan, 2023, 21:00 
Bianca Ingrosso har gjort ännu ett bra resultat ekonomiskt.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Familjen Wahlgren/Ingrosso är kanske den släkt som syns och hörs allra mest i kändissverige och det verkar ge utdelning. Expressen har gjort en genomgång av de olika familjemedlemmarnas ekonomi och Bianca är den som står ut allra mest.

Pernilla Wahlgrens nervösa ögonblick – här får Bianca se husetBrand logo
Pernilla Wahlgrens nervösa ögonblick – här får Bianca se huset

För det är ingen vanlig Svensson-lön för den nyblivna 28-åringen. För två år sedan, alltså 2020, tjänade hon drygt 200 miljoner kronor på att sälja en del av sitt bolag Caia Cosmetics och kunde året efter plocka ut en utdelning på 57 miljoner, som bland annat finansierat hennes köp av den 300 kvadratmeter stora våningen på Östermalm.

Förra året var inte så dumt det heller, även om det inte når upp till riktigt samma siffror som guldåret 2020.

Hennes inkomst av tjänst landade på 1,9 miljoner kronor, medan hennes bolag Bianca Ingrosso AB gjorde ett resultat på 22 miljoner och Sammy Holding AB landade på 33 miljoner kronor i resultat. Inte illa innan man ens fyllt 30!

Annons