Biancas svåra kamp mot ångesten – stöttas av Pernilla

Biancas svåra kamp mot ångesten – stöttas av Pernilla

Bianca Ingrosso har haft en tuff period inför jul.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

Bianca Ingrosso är en person som vid första anblick kan verka ha allt man kan önska sig med ett framgångsrikt företag, ett hyllat tv-program och en familj som finns där för varandra i vått och torrt. Men det innebär inte att man inte kan ha svåra stunder också!

Bianca har sedan länge varit känd för att prata väldigt öppet och sitt fysiska och psykiska mående, något som är väldigt uppskattat för följare som ibland känner likadant. Hon visar att det är okej att inte alltid vara på topp, vilket är inspirerande för många som tittar.

Kampen mot ångesten i juletider

Årets julvecka har varit en sån period för Bianca. I sin senaste vlogg på Youtube visar hon hur hon är iväg och köper julklappar tillsammans med bland annat Pernilla Wahlgren och storebrodern Oliver Ingrosso, men i slutet av videon avslöjar hon hur hon verkligen mår.

– Det har varit fruktansvärda dagar. Jag har aldrig mått så här dåligt innan ju, aldrig varit så här stressad, aldrig haft sån ångest aldrig haft sån här irritation. Jag har noll julkänsla, är bara stressad, irriterad, säger Bianca i videon.

– Jag känner att jag är så här nära på att tappa det helt, jag känner typ att jag kommer börja gråta när jag pratar om det nu. Det känns som att det är fler som känner så.