Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden avslöjar: Carola på mysig middag med exet – efter åren isär

03 dec, 2023, 16:00 

Carola och exet syns ihop igen!

Annons

I fem år har sångfågeln Carola Häggkvist varit singel, efter uppbrottet från Jimmy Källqvist. Och även om hon är sugen på kärlek, är det ingenting hon tänker skynda fram. Som hon uttryckt det till Svensk Damtidning tidigare:

– Jag är inte ute efter någon engångsvariant och jag har ingen brådska. Jag tror absolut på tvåsamhet, men det måste vara någon som tillför något.

Nu syns Carola ihop med en gammal flamma på middag. Så här är deras relation idag.

Sanningen om Carolas och Jimmys relationBrand logo
Sanningen om Carolas och Jimmys relation

Så är Carola Häggkvist och Jimmy Källqvists relation efter uppbrottet

Det var 2019 som Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist bröt upp, efter fem år ihop. De kom varandra mycket nära, och Jimmy blev som en pappa för dottern Zoe, 14.

Annons

Åren efter uppbrottet har Carola visat att man faktiskt kan vara vän med sitt ex, och att vänskapen kan fortsätta när kärleken tagit slut. Carola och Jimmy har till exempel fortfarande ett gemensamt semesterhus i Sydafrika, och de umgås regelbundet, inte minst ihop med dottern Zoe.

– Den är bra, vi har en väldigt god relation och ses titt som tätt. Och Zoe är med i bilden, det funkar jättebra. Vi är jättegoda vänner och hjälper varandra. Det känns skönt, sa Jimmy i somras till Hänt.

Jimmy Källqvist och Carola Häggkvist
Jimmy och Carola har fortsatt relationen som vänner.
Annons

Carolas mysiga middag med exet – se bilden

Under helgen umgicks Carola och Jimmy igen, då dottern Zoe hade ett musikframträdande ihop med klassen.

– Idag var det termins konsert för Zoes klass och jag & Jimmy med alla andra föräldrarna stornjöt av deras olika framträdanden där eleverna spelar alla instrumenten själva!

Och på kvällen blev det mysigt värre, när de bjöds hem på middag hos grannarna i Steninge. På Instagram laddar Carola upp bilder på middagssällskapet där Jimmy ingår, som avrundades med varm glögg framför en öppen brasa i ett underbart vinterlandskap.

Visst ser det helt underbart ut!

Annons

Foto: TT

Annons