Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden bevisar: Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har fortfarande en relation

29 aug, 2023, 13:30 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe har fortfarande relation, visar nya bilder.
Annons

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var länge ett av våra mest omsusade kärlekspar. Vi tappade nog alla räkningen till sist över hur många gånger de hade gjort slut och därefter blivit ihop igen kort därpå. Enligt den officiella statistiken hann de bryta upp nio gånger på sina sammanlagt tio år ihop.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har fortfarande en relation

Så i slutet av augusti 2022 kom vad som sades vara det definitiva uppbrottet. Men det var inte slutet fullt ut.

Bilder som Bianca själv lagt upp visar att hon och Phillipe har en relation.

Den verkar vara av det vänskapliga hållet. Bianca la upp en story på Instagram som visade att hon och hennes vänner hade beställt mat från Phillipes restaurang Posto. Bianca åt upp maten tillsammans med Saga Frisk Sundberg, Rosanna Charles och Lucas Armando Feola.

Annons

Biancas ord om Phillipe: "Han är min grund"

Att Bianca skyltar med att hon glatt köper mat från Phillipes restaurang visar att det inte finns något agg mellan dem. De är på vänskaplig fot med varandra, även om Bianca flera gånger har betonat att hon inte ångrar uppbrottet.

– Vi hade egentligen inte så mycket gemensamt. Vi umgicks aldrig med varandras vänner, vi delade inte så mycket. Det märkte jag i slutet. Jag hade varit med om så mycket under dagen och jag ville inte ens berätta det för honom, avslöjar hon i podden Det skaver.

– Jag trodde jag behövde ha honom för han är min grund, vilket gjorde att jag blev så lost. Nu vet jag så tydligt vem jag är. Alla mina svar hittar jag i mig själv.

Phillipe har hittat kärleken sedan uppbrottet med Bianca. Hon heter Rebecca Lindbergh Thor och har synts till ganska flitigt på Phillipes sociala medier. Under en resa till Göteborg delade han med sig av en filmsnutt där Rebecca håller om och pussar honom.

Annons