Bilden på nya "Ica-Stig" ändrar allt – håret avslöjar!

Ica-Stig

Vem ska ersätta Loa Falkman som "Ica-Stig", det tycks vara frågan på alla svenskars läppar. Många män har blivit favorittippade, men nu ger sig en kvinna in i leken.
Slå på ljud

Hela Sverige tycks ha engagerat sig i frågan – vem ska egentligen ta över som "Ica Stig" när Loa Falkman lägger rollen på hyllan?

Ica har inte lämnat oss tomhänta. I sociala medier och reklamfilmer har vi fått flera ledtrådar, den ena mer förvirrande än den andra.

När vi för några dagar sedan fick se en bättre glimt av nya "Ica-Stig" tycktes dock många bestämma sig.

"Ica-Stig"

Denna "Ica-Stig" har vi fått se i en reklamflim...

Utifrån hållning, hårfärg och frisyr tycks majoriteten tro att det antingen är Björn Kjellman eller Johan Rheborg som snart ska bli "Stig" för hela svenska folket.

Det kan dock röra sig om en stor bluff! Svensk Dam har pratat med personer som har insyn och de är övertygade om att nya "Ica-Stig" är en kvinna.

Granskar man Icas ledtrådar närmare finns det faktiskt detaljer som pekar i den riktningen.

Bilden som kan ändra allt

Enligt Svensk Damtidnings källor kan mannen vi alla fått se i den nya reklamfilmen utgöra något av en rökridå. Egentligen är det en kvinna som ska axla rollen, är övertygelsen.

LÄS MER: "Ica-Stig" – därför kan Björn Kjellman-ryktet vara en bluff

Ica har rullat ut sina ledtrådar i flera olika kanaler. Bland annat på tunnelbanan. Där ser personen inte alls ut som mannen vi sett på TV!

Nya "Ica-Stig"

"Ica-Stig" ser här inte alls ut som den gråhåriga mannen vi tidigare fått se!

Figuren är annorlunda, skorna feminina och är det inte en blond hästsvans som sticker ut där över Ica-stämpeln? Kvinna eller inte – oavsett är det långt ifrån den gråa hjässa vi tidigare sett!

Favorittippade kvinnorna

Många tycks hoppas på att "Ica-Stig" ska bli just en "Ica-Stina". På spelbolagssajter tippar många att så är fallet och när Dagligvarunytt pratade med Ica-handlare önskade många detsamma.

De kvinnliga toppkandidaterna på spelbolaget Betsson är Suzanne Reuter och Mia Skäringer.

Vem det blir vet vi med säkerhet söndagen den 31 januari klockan 21.15. Då ska nya "Ica-Stig", eller "Ica-Stina", presenteras på TV4.

LÄS MER: Här kan han ha råkat avslöja näste Ica-Stig

LÄS MER: Bilden kan avslöja nya "Ica-Stig" – sprids på internet

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

Foto: TT