Bilden på svenska stjärnan väcker reaktioner i hela världen – gör det oväntade

Elle UK, Magdalena Eriksson och Pernille Harder.

Europamästerskapet spelas i sommar och i det svenska landslaget finns det en spelare som fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
0:43

Efter reklamen: Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

(0:43)

Slå på ljud

EM-mästerskapet för damer drog igång den 7 juli och för det svenska damlandslaget spelas den första matchen på lördag mot Nederländerna.

Det är många som uppmärksammat mästerskapet och några veckor innan EM släppte brittiska Elle sitt stora sommarnummer med parollen "Everyone's game".

I numret återfinns personer som gör skillnad både på och utanför planen. Bland personerna finns ingen mindre än Magdalena Eriksson!

Svensken som skapat rubriker

Under VM år 2019 blev den svenska landslagsbacken Magdalena Eriksson oerhört uppmärksammad efter den omtalade bilden med sambon Pernille Harder.

Magdalena Eriksson och Pernille Harder.

I år är även paret med på brittiska Elles sommarnummer. Och det är nästan så att man inte känner igen fotbollsstjärnorna.

– Det var häftigt! Det är inte så att jag och Pernille går runt i puffklänningar i vanliga fall, så det var mycket med stylingen och sånt som var nytt och som vi inte är vana vid, säger Eriksson i en intervju med Aftonbladet.

Elles sommarnummer har fått stor uppmärksamhet av fotbollspelare världen över under inlägget som Magdalena väller kärleken in. Från bland andra Megan Rapinoe, Lucy Bronze och Sam Kerr.

– Jag kände mig jättestolt. Det är inte ofta jag känner så inför att lägga ut något men den här bilden betyder väldigt mycket. Jag tycker att den är extremt mäktig, kraftfull och cool. Att jag och Pernille kan visa upp vår kärlek till varandra och vad vi står för i en sån typ av bild. Det är mäktigt, säger Eriksson till tidningen.

Så laddar landslaget upp

Det svenska damlandslaget som redan är på plats i England och laddar självfallet upp med träningar men även andra aktiviteter. De har bland annat varit ute och spelat golf!

Trots att ett mästerskap närmar sig och då även allvaret som kommer med det kan det vara bra att ibland få tankarna på annat och hitta på något roligt med lagkamraterna.

Vi önskar det svenska damlandslaget all lycka till!

Foto: TT, Instagram