Bilden som avslöjar sanningen om Elin Härkönen och förhållandet till Paolo Roberto

Bilden som avslöjar sanningen om Elin Härkönen och förhållandet till Paolo Roberto

Elin Härkönen har gjort slut med Paolo Roberto. Men sanningen om deras förhållande avslöjas av ett par nya bilder.
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!
Slå på ljud

Elin Härkönen fick en chock när hennes dåvarande pojkvän Paolo Roberto greps i en polisrazzia i Stockholm. Kort därpå framkom att den före detta boxaren och numera företagaren och programledaren köpt sex. Det blev inte bättre av att Paolo själv gick ut i TV4 och bekräftade anklagelserna, bara dagen efter gripandet.

Elin Härkönen och Paolo Roberto – så är deras relation nu

Elin Härkönen och Paolo Roberto

Elin Härkönen och Paolo Roberto är inte ett par längre.

Nu är Elin och Paolo inget par längre. Men det betyder inte att Elin har raderat Paolo från sitt liv. Så här skrev hon själv på Instagram, när en av hennes följare ställde frågan om huruvida hon umgås med Paolo efter det som hänt.

"Han gjorde fel. Ja. Men han är fortfarande min bästa vän. Hade du raderat din bästa vän ur ditt liv om samma sak hade skett?", skriver Elin.

Och nu har vi även bildbevis på att de umgås. På ett av Paolos bildklipp gör han en träningsövning som inte är möjlig att utföra på egen hand.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Paolo Roberto (@1paolo2)

På bilden hoppar Paolo upp i luften och utdelar en dubbelspark på två mitsar.

"06.30. Du har ingen aning om hur långt du kan flyga förens du sträckt ut dina vingar! Stela lede, ont i ryggen och dålig rörlighet är något du kan lindra eller helt bota med rätt träning! Så ägna lite mer tid 2021 åt rörlighets-träning, stretchiga och förebyggande rehab träning. Så kommer du flyga genom 2021. För de flesta människor är inte medvetna om hur bra deras kroppar är designade att må. Börja min morgon med hopp och explosivitetsträning", skriver Paolo på Instagram.

Elin Härkönen avslöjas av bilderna

Den ena mitsen hålls upp av en kvinna. När sparken är avklarad ler Paolo och gör high five med tjejen.

I spegeln längst bak i bilden kan man, med lite vilja, se att det är Elin som hållit uppe den ena mitsen. De umgås alltså regelbundet, vilket klippet avslöjar.

LÄS MER: Victoria drogs in i infekterade bråket – sanningen bakom

LÄS MER: Hovets hemliga plan! Det sker när Victoria blir drottning