Bilden som avslöjar sanningen – efter Carina Bergs utspel

03 feb, 2023, 12:00 
Carina Berg och Erik Berg
Carina Berg påstår en sak om sitt förhållande med Erik Berg – men sanningen är en annan.
Annons
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Carina Berg och Erik Berg fick en ovanlig start på sin kärlekshistoria. De träffades faktiskt första gången i programmet Parneviks och fattade tycke för varandra. Tycket utvecklades till något mer – och nu har paret varit tillsammans i sex år.

2018 var det dags för ett storslaget bröllop och nästkommande år föddes parets första barn, Otto. Två år senare fick Otto ett syskon, då Juno anlände.

Detta påstår Carina Berg om livet med Erik

Recept.se Nyhetsbrev

Därefter drog makarna igång med husprojekt, som också blev tv-program. I "Bergs drömkåk" fick vi följa hur Carina och Erik påbörjade sin resa mot drömmen att ha ett hus i Danderyd i Stockholm.

Men smakar det så kostar det. I podcasten ”Gynning och Berg – Hittar sig själva” berättar Carina att parets ekonomi har fått sig några törnar på grund av alla renoveringar.

Annons

– Det här är senaste nytt om mitt hus då. Alla fakturor som kommer är på 250 000 så vi är också luspanka. Man ska inte gnälla för vi sitter i ett jättefint hus men i alla fall så blev det så nu, säger Carina.

Men inte nog med det. Nu måste också ventilationen bytas ut, eftersom det upptäckts radon i huset.

– Det här huset bjuder på överraskning efter överraskning. Det senaste är att det är mögel på vinden och det måste saneras först med någon typ av ånga eller någon rökbomb eller vad det var, säger Carina.

– Vi kommer ju bli självlysande inom kort. Men det är också det att all annan luft som går att mäta är också svindålig, så det är ju så här ett under att vi ens står.

Men är det verkligen så dåligt ställt med Carinas finanser? En snabb koll på Allabolag ger en annan bild.

Carina Berg
Siffrorna talar sitt tydliga språk!

Carinas egen firma sitter på tillgångar på över 20 miljoner kronor, kan man läsa i den senaste årsredovisningen. 2022 var ett väldigt bra år, där har Carinas revisor noterat en vinst knappt fem miljoner kronor.

Annons