Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden som förvirrar - är Helena Seger och Zlatan gifta?

22 nov, 2016, 10:15 
AvJohanna Lejon
På Fotbollsgalan i går var Helena Seger och Zlatan på plats. Och på Helenas vänstra ringfinger glimamde ett stort smycke.
Annons
Silvia-Zlatan-Ste

I går tog Zlatan emot Guldbollen. Den elfte i ordningen. Under årets Fotbollsgala, i Globen, mötte han publikens jubel uppe på scen. Och den som var allra stoltast var förstås hustrun Helena Seger, 46. När Zlatan höll i den åtråvärda statyetten hade hon svårt att hålla tårarna tillbaka. Dessutom var hon noga med att föreviga ögonblicken med sin mobilkamera!

helena2-ibl

Många som såg Helenas finger blev nog en smula förvånade. På hennes vänstra ringfinger glimmade två ringar, en ring med en stor sten och en alliansring. Är det så att Helena och Zlatan har gift sig? Ringarna indikerar detta, däremot har paret inte kommenterat det hela.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Ellen Myrgård Lindén och Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons