Bilderna avslöjar Caspers dotters relation till nya bonusmamman

25 jun, 2022, 17:00 
AvSimon Holm Stålhand

Midsommarhelgens bilder visar.

Annons

Arvingarnas frontman, Casper Janebrink, 52, har haft en hel del för sig det senaste året. På alla hjärtans dag gick han ut med att han och Helena Janebrink, 44, har ansökt om skilsmässa efter 23 år vid varandras sida. Tillsammans har de barnen Alice,18, och Felix,16.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans. Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, skrev de då.

Casper Janebrink
Casper Janebrink
Recept.se Nyhetsbrev

Det tog inte lång tid innan Casper Janebrink hade gått vidare och hittade kärleken i Therese Andersson, 33 på ett gym. Bara några månader senare så var Therese Andersson gravid och det nykära paret behövde inte någon längre betänketid.

Annons

– Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre, sa Casper Janebrink till Expressen då.

Bilden avslöjar relationen

Men sedan dess har det varit ganska tyst kring Casper Janebrinks relation med Therese. För det kan ofta uppstå en knepig situation när barn från ett tidigare förhållande ska träffa sin nya bonusmamma. Under midsommar la Casper Janebrink upp bilder på sin Instagram – och där visade han upp sin härliga vardag på Käringön på Västkusten.

Foto: Skärmdump/Instagram

På bilderna umgicks de på klipporna och på en båt. Men en av bilderna visade dottern, Alice och hennes nya bonusmamma, Therese gå längs en väg. Och visst såg de ut att trivas tillsammans! Så härligt att se!

Annons