Första bilderna avslöjar nya Masked singer – Pernilla bekräftar misstankarna

Första bilderna avslöjar nya Masked singer – Pernilla bekräftar misstankarna

Snart är det dags: Nu avslöjar bilderna nya säsongen av Masked Singer.

Det här är Masked Singer
1:19

Efter reklamen: Det här är Masked Singer

(1:19)

Slå på ljud

När Masked singer kom till Sverige för två år sedan blev hela svenska folket som trollbundna av den extravaganta gissningsleken.

Engagemanget nådde höjder som TV4 inte hade kunnat ana, och programmet blev snabbt kanalens mest sedda underhållningsshow.

Även säsong två i fjol blev en tittarsuccé – att Masked singer skulle återvända i år rådde det därför inget tvivel om. Och nu avslöjar nya bilder att årets karaktärer tagit plats på scenen, och att inspelningarna är i gång.

Misstankarna om nya Masked Singer – Pernilla bekräftar

Vi har tidigare fått följa sagofigurer som Trollkarlen, Spelmannen och Sagoträdet i det unika programkonceptet, och de som gissat sig fram (förutom de två miljoner tittare som bänkar sig i tv-sofforna) i leken är Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour el Refai.

Men hur blir det i år? Det har tidigare varit oklart huruvida de fyra återvänder till Masked singer-panelen – men nu är det klart! Pernilla avslöjar nu att de alla är tillbaka, likaså programledaren David Hellenius.

Första bilderna från Masked singer 2023

Det är på Instagram som Pernilla delar bilder från den första inspelningsdagen.

"Ännu en sjukt rolig inspelning med Masked singer Sverige med världens bästa gäng!", skriver hon i inlägget och fortsätter:

"LOVE MY JOB!!!"

Det finns ännu inte något exakt premiärdatum för säsong tre, men säsong ett och två hade premiär den 26 respektive 25 mars – troligtvis sänds det första avsnittet runt de datum även i år, efter som inspelningarna lär runda av lagom tills dess.

Foto: TT, Insatgram