Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första bilderna avslöjar nya Masked singer – Pernilla bekräftar misstankarna

27 jan, 2023, 20:00 
Indra Nordemar

Snart är det dags: Nu avslöjar bilderna nya säsongen av Masked Singer.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

När Masked singer kom till Sverige för två år sedan blev hela svenska folket som trollbundna av den extravaganta gissningsleken.

Engagemanget nådde höjder som TV4 inte hade kunnat ana, och programmet blev snabbt kanalens mest sedda underhållningsshow.

Även säsong två i fjol blev en tittarsuccé – att Masked singer skulle återvända i år rådde det därför inget tvivel om. Och nu avslöjar nya bilder att årets karaktärer tagit plats på scenen, och att inspelningarna är i gång.

Misstankarna om nya Masked Singer – Pernilla bekräftar

Vi har tidigare fått följa sagofigurer som Trollkarlen, Spelmannen och Sagoträdet i det unika programkonceptet, och de som gissat sig fram (förutom de två miljoner tittare som bänkar sig i tv-sofforna) i leken är Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour el Refai.

Annons

Men hur blir det i år? Det har tidigare varit oklart huruvida de fyra återvänder till Masked singer-panelen – men nu är det klart! Pernilla avslöjar nu att de alla är tillbaka, likaså programledaren David Hellenius.

Första bilderna från Masked singer 2023

Det är på Instagram som Pernilla delar bilder från den första inspelningsdagen.

"Ännu en sjukt rolig inspelning med Masked singer Sverige med världens bästa gäng!", skriver hon i inlägget och fortsätter:

"LOVE MY JOB!!!"

Det finns ännu inte något exakt premiärdatum för säsong tre, men säsong ett och två hade premiär den 26 respektive 25 mars – troligtvis sänds det första avsnittet runt de datum även i år, efter som inspelningarna lär runda av lagom tills dess.

Foto: TT, Insatgram

Annons