Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna från Maria Forsbloms och Sofia Geites privata firande – alla ser samma sak

08 jun, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Bilderna på TV4-programledarna väcker starka reaktioner.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges populäraste program som varje vecka både underhåller och förmedlar nyheter till hundratusentals tittare.

Storsuccén beror mycket på de uppskattade programledarna som ansvarar för olika dagar under veckorna. Två av de framstående TV4-profilerna är Maria Forsblom och Sofia Geite – som på senare tid uppmärksammats på grund av "tvilling"-detaljen.

– Det händer att jag går förbi en skärm på jobbet och i en millisekund hinner tänka ”vad är det där för sändning jag gör?”, säger Sofia Geite till Aftonbladet.

Sofia Geite om orden: "Komplimanger riktade till Maria"

Ja, det rör sig om deras likhet. Många verkar nämligen tycka att de påminner mycket om varandra till utseendet – något som de båda frekvent blir påminda om.

Annons

– Efter varje sändning. Jag får också ta emot så många komplimanger som är riktade till Maria. Häromdagen stannade en person mig på stan och sa vilken fantastisk programledare jag var. Jag tackade så mycket och sedan sa hon hur bra jag hade varit i söndags. Då insåg jag att hon syftade på Maria.

Sofia och Maria är mycket mer än bara kollegor och "tvillingar", som många uttrycker det, de har även kommit att bli goda vänner och umgås flitigt privat.

Starka reaktioner efter bilderna på Nyhetsmorgon-kollegorna

Häromdagen bjöd Maria därför på en födelsedagsöverraskning till Sofia. Sofia fyllde 40 år i februari men de båda har fullspäckade scheman med Nyhetsmorgon – bättre sent än aldrig, så att säga!

Annons

"40 år kan och bör firas länge. 4 månader efter födelsedagen kom vi äntligen loss. Nu blir det äntligen bubbel och babbel!", skrev Maria på Instagram till en bild från dem båda i en pool.

Nu har åsikterna till bilden vädrats flitigt. Alla tycks nämligen återigen se samma sak.

"Va va va va?? Är ni två??!", skriver TV4-kollegan Steffo Törnquist skämtsamt och flera instämmer:

"Jag är visst inte den enda som tar fel på er och nu förstår jag varför!"

"Är ni systrar?"

"Ni är så jäkla lika"

"Jag är totalt grundlurad."

Foto: TT, Instagram

Annons