Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna inifrån Pernilla Wahlgrens nya lyxhus – detaljen som får följarna att reagera

27 mar, 2024, 14:00 
Pernilla Wahlgren visar upp otroliga inredningen!
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren lever ett hektiskt liv. Kalendern är ofta nedklottrad med datum och varierande uppdrag då hon på ett eller annat sätt ska underhålla det svenska folket.

Därför är det så klart väldigt viktigt att man kan varva ned mellan varven. Lyxhuset i spanska Marbella är då en plats som Pernilla gärna söker sig till för lite avkoppling med hela familjen.

Huset har hon döpt till Casa Piña, ett namn som anspelar på Pernillas faiblesse för frukten ananas, och hon har med omsorg sett till att inreda det efter sina preferenser.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer är på plats i Marbella för att fira påsk.Claudio Bresciani/TT

Pernilla visar upp lyxhuset

Nu är Pernilla på plats i Marbella för att tillbringa påskhelgen i Wahlgrensk regi. Att hon trivs ypperligt i det något varmare klimatet råder det ingen tvekan om.

Annons

I ett inlägg på Instagram delar hon nu med sig av lyxhusets innandöme. Det bjuds på natursköna bilder med härlig grönska, svajande palmer, citrusträd och stilrent kök.

”Känner LUGNET här direkt…OCH vi har fått massa GRAPEFRUKTS i trädgården!!!! Bara en sån sak..!”, skriver en närmast euforisk Pernilla.

Detaljen som får följarna att reagera

I kommentarsfältet är det många som gläds åt Pernillas soliga lycka. Flera har dessutom noterat vilket rent och fint kök den folkkära artisten skaffat sig.

”Vilken skillnad med fönstret. Blev så himla fint. Heeelt underbar utsikt. Blir typ aldrig avundsjuk på andra och hur dom har det, MEN lite avis är jag nog på detta fina hus”, skriver en person.

”Vilken magisk utsikt du fick när ni satte in fönstret i köket”, skriver en annan.

”Med det där fönstret skulle man vilja stå och diska hela dagen! Vilken utsikt!”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons