Bilderna på Anna Nicole Smiths dotter chockar – alla ser samma sak: "Obehagligt"

12 maj, 2023, 14:39 
Anna Nicole Smith och dottern Dannielynn
De nya bilderna på Anna Nicole Smiths dotter får hela världen att häpna.
Annons

Historien om Anna Nicole Smith är svår att glömma. Ett tragiskt livsöde som slutade på värsta tänkbara sätt – med en plötslig död, vid 39 års ålder.

Dessförinnan hade Anna Nicole hunnit bli världskändis. Hon gick vägen via Playboy till en annonskampanj för H&M som i svensk press omskrevs som en trafikfara.

Minst lika omdebatterat blev äktenskapet med 63 år äldre oljemiljardären J Howard Marshall. Hon var 26, han var 89, och när Howard avled relativt kort efter vigseln utbröt en infekterad strid om miljarderna han lämnade efter sig.

Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”
Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”

Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn väcker reaktioner

Den här typen av skandaler har Anna Nicoles dotter Dannielynn tack och lov undvikit. Men rent utseendemässigt är hon en kopia av modern.

Dannielynn Birkhead, Anna Nicole Smiths dotter
Dannielynn och pappa Larry var på prestigefull hästloppet Kentucky Derby tillsammans.

Dannielynn har börjat dyka upp på olika offentliga tillställningar, ofta i sällskap med sin pappa, fotografen Larry Birkhead.

Annons

Alla som ser henne reagerar på samma sätt, däribland nöjesreportern Jonathan "Jaje" Larsson.

– Man häpnar. Hon är verkligen the spitting image, som man säger i England. De är nästan obehagligt lika, på det där spökaktiga, lätt mystiska viset. Som att Anna Nicole är tillbaka bland oss. Men man får verkligen hoppas att Dannielynn omger sig med bättre människor, så hon inte hamnar i samma fälla som sin mamma, säger Jonathan.

Dannielynn föddes 2006, och hennes första tid i liv präglades av djupaste mörker. När Anna Nicoles son Daniel besökte sin nyfödda syster på sjukhuset föll han ihop och avled. Rättsläkarna slog fast att det var en oavsiktlig överdos som låg bakom.

Samma öde drabbade Anna Nicole själv ungefär sex månader senare. Hon hittades livlös på ett hotell och kunde inte återupplivas på sjukhuset.

"Jag är inte den bäste pappan"

Larry Birkhead blev ensamstående förälder. Han och Dannielynn bor nu i hans hemstat Kentucky.

Annons

– Jag är inte den bäste pappan, jag har mina brister, men jag gör det bästa jag kan, har Larry sagt till USA Today.

– Hon har en ljus framtid framför sig och jag försöker varje dag att hålla liv i minnet av hennes mamma.

Dannielynn är än så länge bara 16, men hon har redan hunnit ta sina första stapplande steg i mammas fotspår. Redan som sexåring gjorde hon modelljobb åt klädmärket Guess Kids.

– Jag är så stolt över henne. Hon påminner mig så mycket om sin mamma, det är på många sätt som att ha en liten Anna Nicole i miniatyr som springer omkring, har Larry sagt om dottern.

Annons