Bilderna på Carola och expojkvännen Jimmy – som får alla att fundera

Carola Häggkvist och expojkvännen Jimmy Källqvist

Carola Häggkvist fortsätter att göra succé på dansgolvet i Let's Dance. Dessutom har hon lite extra stöd av expojkvännen Jimmy.

Carola Häggkvist tog juryn med storm när hon, för några veckor sedan, premiärdansade i Let's Dance tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson. Både jurymedlemmarna och tv-tittarna var mäkta imponerade över schlagerdrottningens instats och därefter hon har fortsatt att kamma hem höga poäng, vecka efter vecka.

Carola Häggkvist hyllas i Let's Dance 2021

Hyllningarna på Carolas Instagramkonto är många och hon stöttas även av expojkvännen Jimmy Källkvist. Han är nämligen musiker i programmets husband och den uppmärksamma tittaren har förstås lagt märke till Jimmy, som spelar bas i bakgrunden samtidigt som Carola uppträder.

LÄS MER: Jimmy Källkvists nya liv utan Carola – så lever han

I en ny intervju med Expressen berättar Carola hur det är att vara så nära sin expojkvän, dagarna i ända.

– Det går bra. Vi är som goda vänner och nära på det sättet, det känns som en familjemedlem, säger Carola.

Hon fortsätter:

– Vi stöttar varandra.

Jimmy Källkvists hemliga stöd till Carola under Let's Dance

Carola och Jimmy var ett par i fem år och i somras, efter uppbrottet, berättade Carola hur deras relation ser ut i dag.

– Jag och Jimmy har jättebra kontakt, vi hörs i princip varje dag och Zoe säger hej till honom på telefonen. Han jobbar på sitt hus här alldeles i närheten, han kommer över och tar en kaffe och vi snackar och pratar, sa hon då.

LÄS MER: Fräcka ryktet om Carola i Let's Dance – här är sanningen

Hon berättar också att de var vänner innan de blev ett par och att de dessutom kände till varandra, eftersom de befann sig i samma bransch. Men kärleken mellan Carola och Jimmy har alltså svalnat och bilderna som svenska folket får se på exparet är endast de visas i TV4 när Let's Dance sänds, på lördagar.

Foto: TT