Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Gardell och Levengood visar: Tecknet på att något var fel

20 jan, 2023, 14:33 
Indra Nordemar

Bara dagar före beskedet var det tydligt att något inte stod rätt till.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihopBrand logo
Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihop

De har varit ett par i 37 år, haft registrerat partnerskap i 27 och gifta i 11. Men på förmiddagen slog beskedet ned som en bomb – Jonas Gardell och Mark Levengood separerar.

På sociala medier gick de båda ut med att det inte längre är ett kärlekspar, men någon skilsmässa är det inte tal om i nuläget, makarna ska gå i terapi och se var det leder.

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner.", skriver Gardell.

Men separationen har gått att ana i flera dagar. Både av bilder att döma, och genom ett kryptiskt meddelande från Gardell.

Bilderna som avslöjade att något var fel

På onsdagen vankades det galakväll på Kungliga Operan, då det var 250 år sedan den första föreställningen ägde rum den 18 januari 1773.

Annons

Kvällens hedersgäster var kungen, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip. Men även många andra stora namn stod på gästlistan. Däribland makarna Jonas Gardell och Mark Levengood – som dök upp på varsitt håll.

Redan där började misstankarna gro.

På röda mattan fotograferades Levengood utan sin make vid sin sida, som i stället anlände med dansaren Alexander Ekman.

Mark Levengood på Kungliga Operans galakväll...
...Jonas Gardell på samma tillställning, men inte med Mark.

Gardells kryptiska meddelande – bara dagar före beskedet

Men det var inte allt. Dagen före den stora galafesten publicerade Gardell en bild på Instagram, med en text som hintade om separationen:

Annons

”Tager jag, Lars Jonas Holger, mig själv och försöker i nöd och lust att leva med mig själv, med mina futtigheter, brister och fantastiskhet? Jamen, jag får väl försöka göra det.”, skrev han då.

Nu i efterhand blir det ju glasklart vad han menade. Men förhoppningsvis är det inte slutet för makarna.

”Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt. Sänd varma tankar till oss.", skriver Mark Levengood.

Foto: TT

Annons