Bilderna på Loreen chockar – går inte att känna igen: "Är det samma person?!"

02 maj, 2023, 12:00 
Ett klipp på Eurovision song contest-aktuella Loreen sprids på nätet. Men följarna tror inte sina ögon – hon är sig inte lik.
Annons

Om ynka dagar – den 9 maj, går Eurovision song contest av stapeln. Där representerar Loreen Sverige med låten Tattoo, och allt pekar på att hon tar hon sig till den stora finalen den 13 maj.

Men nu sprids ett klipp på artisten på sociala medier där hon är totalt oigenkännlig.

Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”
Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”

Loreens nummer ändrat till Eurovision song contest

Allting pekar på svensk succé i den stora musiktävlingen. Loreen har ju redan vunnit den en gång, och enligt oddsen ser det ljust ut för Sverige. Hon är till och med tippad att ta hem hela kalaset!

Inför tävlingen har hon givetvis ändrat om lite i sitt nummer, som alltid. Det finns ju inte samma möjligheter att utföra det som på hemmaplan, och detaljer ska vässas till.

Recept.se Nyhetsbrev

Exakt vad som väntar återstår att se, men Aftonbladets Tobbe Ek är inte imponerad.

Annons

"Det här får nog anses vara pocketlösningen, rese-versionen, den ihopfällbara och portabla minivarianten av den maffiga scenshow som Loreen bjöd på i Melodifestivalen." skriver han på Schlagerbloggen.

Klippet på Loreen väcker starka reaktioner – är oigenkännlig

Nerverna kan man gissa är utanpå just nu för Loreen, även om hon inte är någon nykomling. Som nämnt har hon redan vunnit hela tävlingen förut, och det var inte heller hennes första gång i tävlingssammanhang.

Loreen har varit med i Melodifestivalen fyra gånger, vilket de flesta har koll på. Men det är inte allt, som ung medverkade hon i TV4:s Idol, och knep en fjärde plats!

Hon har minst sagt lyckats tvätta bort den envisa Idol-stämpeln, och faktum är att de flesta faktiskt missat detta helt. Nu, i Eurovision-yran, delar TV4 själva ett klipp på Loreens audition som väcker starka reaktioner runt om i världen.

Loreen som deltar i Idol som ung

"OMG ÄR DET SAMMA MÄNNISKA" Skriver en användare.

"Jag trodde att det där inte var Loreen först" Konstaterar en annan.

Annons

"Det såg typ inte ens ut som samma person" Skriver en tredje.

Ja, avgör själv på klippet nedan!

@tv4_nyheterna

#Loreen vann #Melodifestivalen för andra gången med Tattoo. Men hennes karriär började redan i #Idol 2004. Hon fick hela juryn på fall med sin audition. #tv4nyheterna #tv4 #esc #eurovision #eurovision2023 #eurovisiontiktok #fyp #foryourpage

♬ originalljud - TV4 Nyheterna

Foto: TT

Annons