Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna visar Frida Karlssons vilda singelliv efter uppbrottet från William Poromaa: "Lever livet"

04 jul, 2023, 13:30 
Frida Karlsson och William Poromaa
Frida Karlsson lever livet efter uppbrottet från landslagskollegan William Poromaa.
Annons

Frida Karlsson och William Poromaa var ett av skidvärldens mest omskrivna par. Två supertalanger som funnit kärleken i skidspåret – och som båda representerade det svenska landslaget.

Men efter skid-VM i Planica kom beskedet. Kärlekssagan var över.

– Det växte fram under sommaren och sedan valde vi att gå ut med det efter VM för att inte ha fokus på det, berättade Frida för SVT Sport.

– Det är bättre att vara själv än i något dåligt. På ett sätt var det skönt och att bara fokusera på sitt eget.

Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slutBrand logo
Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slut

Bilderna visar Frida Karlssons liv utan pojkvän

Nu lever Frida ett singelliv som vilken ung tjej som helst. Någon ny partner har hon inte nämnt i någon intervju, men via Instagram kan man se att hon hittar tid för att roa sig utanför sitt strikta träningsschema.

Hon tillbringade midsommar i goda vänners lag på landet, med en snaps eller två. På bilderna syns också bland andra Fridas systrar Hannah och Fanny.

Annons

"Glad midsommar från Berg. Känner ni smaken av sill & potatis & beska droppar??", skriver Frida i bildtexten.

Går som tåget

Frida laddar nu inför en ny skidsäsong. Den förra resulterade bland annat i en seger på Tour de ski, vilket gjorde henne till första svenska att vinna turneringen på femton år. Hon har också gått från klarhet till klarhet krasst ekonomiskt.

Enligt Expressen gick skidstjärnan plus 2,8 miljoner förra året och har nu sitt eget bolag, FK Sports and Marketing AB, tillgångar på drygt sju miljoner kronor.

Samtidigt går det inte att undgå frågor och spekulationer om kärlekslivet när man är en så pass offentlig och eftersökt figur som Frida. Hon har bjudit på några inblickar i livet efter uppbrottet från William, som i den här intervjun med Aftonbladet.

– Man har fått frågor om Wille och det har känts lite konstigt att prata om. Men det har inte hänt något och vi är bra kompisar. Jag unnar honom all framgång ändå, säger Frida i intervjun.

– Jag lever livet som singel.

Annons