Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna visar när Helena Seger släpper loss helt på stora festen – dansar för fullt

30 mar, 2022, 08:27 
Helena Seger dansade för fullt på kändisfesten.
Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Helena Seger är på många sätt ett mysterium. Fotbollsvärldens Greta Garbo – gåtfull, mystisk och passionerat privat. Till skillnad från många andra partners till kända spelare har hon inget Instagram-konto, ingen blogg, ingen podcast.

Bilderna på Helena Seger när hon släpper loss helt

Jennifer Wegerup har bevakat Zlatan Ibrahimovic i decennier och har också kommit Helena nära. Hon har beskrivit Helenas publika persona på följande vis.

"Genom att hushålla med sig själv har hon blivit något av en spelarfruarnas Greta Garbo i en värld där andra instagrammar ut minsta frisörbesök. Hemlig, svåråtkomlig, upphöjd – och därför så intressant och åtråvärd. Vi människor begär som bekant alltid det vi inte kan nå och få. Helena Seger är också mamma, inte en småtjej som har tid och lust att gå ut varje kväll. En mogen kvinna och därför så mycket mer intressant", har Jennifer skrivit i en krönika för Expressen.

Annons

Men ibland släpper även Helena ner sin gard. Vid ett festligt tillfälle fick folket på plats se något mer än den kyliga, upphöjda Garbo-figuren.

Vi pratar om bröllopet mellan byggherren Percy Nilsson och hans hustru Lotta, en ceremoni som ägde rum i Malmö arena. Helena fanns på gästlistan, och på en bild från bröllopet kan man se hur en uppsluppen fröken Seger dansar med Lotta, bruden, och verkar ha hur trevligt som helst. Bilden har publicerats av Kvällsposten.

"Vi känner Helena"

Percy Nilsson har bara gott att säga om Helena.

– Vi känner Helena. Hon har fortfarande fötterna på marken och det är nog hon som håller Zlatan i örat, säger Percy i en intervju med Kvällsposten.

– Zlatan var med i vårt jaktlag under en period och vi var och hälsade på i Paris. Men jag är inte sådan som ringer och ringer och han byter telefonnummer var fjortonde dag, det gick inte att hålla reda på. Sedan är han fotbollskille, det är svårt att ha något att prata om när vi inte har jakten längre.

Annons