Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra – så ser kändisbarnen ut idag

29 jan, 2019, 20:00 
Annie-Li Eriksson
Kändisarnas barn och blivit stora!
Hjälp, vart har tiden tagit vägen? Nyss var de så små och idag är de påväg att ta över röda mattan. Så här ser kändisbarnen ut idag!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

1. Filip Lamprecht

Vi minns honom som en söt liten pojk med rufsigt blont hår, ständigt vid sin mamma Kristin Kaspersens sida. Filip Kaspersen Lambrecht, son till tv-profilen Kristin och tidigare friidrottaren Martin Lamprecht, är född den 27 mars 1997.

Kristin Kaspersen, Hans Fahlén och Filip på musikalpremiären "Sound of Music" 2007.
Kristin Kaspersen, Hans Fahlén och Filip på musikalpremiären “Sound of Music” 2007.

Men idag har han vuxit till sig och blivit en stilig ung man. Filip har sedan barnsben alltid umgåtts med kändisar och som Lill-Babs barnbarn står man alltid i strålkastarljuset. Sedan 2016 har han haft en relation med tidigare golfproffset Jesper Parneviks dotter Peg, och tillsammans medverkar de i dokusåpan “Parneviks”. Här nedan ser vi paret Filip och Peg på årets stora Elle-gala.

Annons

2. Maja Strömstedt

Såhär såg det ut när Maja Strömstedt var på plats på Humorgalan 2010, för att stötta mamma Agneta Sjödin.

Agneta Sjödin och dottern Maja Strömstedt på Humorgalan 2010
Mor och dotter har en nära relation.

Nu, nästa tio år senare, går hon i pappa Niklas Strömstedts fotspår och är påväg att bli en egen lysande stjärna. I höstas skrev hon nämligen kontrakt med världens största skivbolag Republic Records i New York.

Annons

– Jag kan känna att jag många gånger har fått kämpa dubbelt så hårt för att bevisa att det inte är kontakter som tagit mig dit där jag är i dag, berättar hon för Aftonbladet.

Klicka på bilden för att lyssna på hennes singel “No fake love”.

3. Amadeus Sögaard

Carola Häggkvist och Runar Sögaard var några av Sveriges absolut hetaste kändispar under sena 90-talet. Deras son Amadeus, som blir 21 den 26 januari, föddes praktiskt tagit i rampljuset. Men idag, lever han ett något mer undanskymt liv.

Annons
Carola Häggkvist och Amadeus.
Amadeus har fått Carolas vackra ögon.

Och till skillnad från sin mamma har han valt bort musiken för att istället satsa på fotbollskarriären.

– Jag håller inte på med musik mer än andra. Jag sjunger i duschen, sen om det är bra eller ­dåligt får andra avgöra. Media målar ­ofta upp en egen bild, sa han tidigare i år till Aftonbladet.

I slutet av 2017 skrev Amadeus Sögaard på ett kontrakt med Superettan-laget IK Frej Täby. Drömmen är att bli världsback berättade han för tidningen.

4. Happy Jankell

Från prinsessa till skådespelerska! Betty Nicóle Hildegard “Happy” Jankell, 25, är dotter till programledaren Annika Jankell och den skandalomsusade skådespelaren Thorsten Flinck. Här nedan ser vi familjen samlad på en och samma bild. Happy är än idag väldigt nära sin syster Felice, som vi ser här nedan.

Annons
Happy i rosa och Felice i lavendellila.
Happy i rosa och Felice i lavendellila.

Happy har ända sedan sex års ålder vetat om att hon vill bli skådespelerska. Eftersom Happys pappa är en hyllad dramatiker är det många som tror att hon fått tips och inspiration från honom. Men istället vänder hon sig till sina teaterkollegor när hon behöver hjälp.

– Jag och pappa har väldigt sporadisk kontakt. Nu när jag kommit in i teatervärlden känner jag att han kanske vore bra att ha till något. Att få dra nytta av hans kunskaper, det är väl det minsta jag skulle kunna få, berättade Happy i en intervju med Svensk Damtidning.

Annons

På Instagram får hennes fans följa henne liv. Här ser vi henne tillsammans med systern som också gjort karriär som skådespelerska.

5. Liam Pitts

Liten har blivit stor! Radioprofilen Laila Bagges son Liam, 15, har på kort tid hunnit bli både lång och stark. Med sina 174 centimeter har han faktiskt blivit ett huvud längre än sin mamma Laila. Men för bara några år sedan, var han så här söt och liten:

Liam och Laila.
Liam och Laila på röda mattan.

I realityserien Lailaland får vi följa både hans och Lailas liv och tillsammans bor de i en villa på Lidingö i Stockholm. I den senaste säsongen får vi dessutom lära känna hans pappa, den amerikanska musikproducenten Mason Pitts. Liam älskar kampsport och drömmer om att en dag bli en MMA-fighter. Men ibland blir det stressigt med att hinna med både träningen, skolan och inspelningen av Lailaland.

Annons

– Det har kört ihop sig lite med skolan eftersom att vissa dagar har jag fått ta ledigt för att gå på till exempel pressgrejer, och sedan har jag träning varje dag. Det blir att man lägger ifrån sig fritiden mycket, men samtidigt är det här är någonting jag tycker är väldigt kul att göra, säger Liam till Modette.

Läs mer:

Foto: IBL/TT

Annons