Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! Se alla gästerna från Anders och Dominika Borgs bröllop

05 nov, 2018, 19:00 
Annie-Li Eriksson
170 bröllopsgäster var på plats när Anders Borg gifte sig med kärleken Dominika Peczynski. Vi har samlat alla bilderna från när gästerna anlände till bröllopet här!
Annons

Flera celebriteter stod uppskrivna på Anders Borgs och Dominika Peczynskis gästlista till bröllopet i lördags. Bland annat tv-stjärnan Tilde Fröling, affärskvinnan Christina Stenbeck samt Centerpartiets partiledare Annie Lööf. Annie har suttit i samma regering som Anders och delar därför många fina minnen med honom.

– Vi har tillbringat både förhandlingar och middagar tillsammans när vi satt i regering tillsammans. Jag minns särskilt de promenader vi hade runt Harpsund där vi förhandlade men också pratade om såväl jakt som natur, berättade hon för Expressen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Annie anlände till festen i en tjusig klänning som matchade ögonfärgen. I vänstra handen bar hon en vit presentkasse från Svenskt Tenn.

Annie Lööfs underbara klänning matchande hennes ögonfärg.
Annie Lööfs på plats vid Anders och Dominikas bröllop.

Politikerkollegorna på plats

Vi fick dessutom se förre statsministern Fredrik Reinfeldt komma i armkrok med Roberta Alenius.

Annons

– Jag minns Anders som en arbetskollega, vi har också haft många trevliga stunder i bastun på Harpsund och filosoferat över livet, det har varit de bästa stunderna. Vi har hängt ihop i många år, och åstadkommit mycket tillsammans, det är väldigt roligt att komma hit, sa Fredrik Reinfeldt till tidningen.

Fredrik Reinfeldt och Roberta Alenius gjorde entré tillsammans med Alexander Bard.
Fredrik Reinfeldt och Roberta Alenius gjorde entré tillsammans med Alexander Bard.

På sociala medier tackar nyblivna fru Borg alla gästerna för den oförglömliga kvällen.

Annons

“Vaknade som man och fru efter en fantastisk dag och kväll. Tack alla kära vänner för att ni kom och firade med oss!” skriver hon på Instagram.

170 gäster var inbjudna till bröllopet som ägde rum den 3 november i Judiska församlingen i Stockholm.

Judiska församlingen i Stockholm.

För Aftonbladet berättar Anders om glädjetårarna under ceremonin.

Annons

– Det här var fantastiskt spännande och roligt. Det var mycket glädjetårar i kyrkan. Nu blir det dans hela natten, sa brudgummen.

Bröllopsparet Borg.
Bröllopsparet Borg.

Se alla bilderna på bröllopsgästerna nedan!

Foto: IBL/ Patrik C Österberg

Annons