Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bildspel: Bröderna Skarsgård vimlade på röda mattan

18 aug, 2010, 14:04 
Agneta Nisbeth
Annons
Alexander Skarsgård, Susanne Thorsson och Gustaf Skarsgård har varsin huvudroll i filmen.
Alexander Skarsgård, Susanne Thorsson och Gustaf Skarsgård har varsin huvudroll i filmen.

Regissören Johan Kling imponerad över Alexander Skarsgård.
Regissören Johan Kling imponerad över Alexander Skarsgård.

I höst kan du se bröderna Gustaf och Alexander Skarsgård i Johan Klings nya film “Puss”, som hade galapremiär i går . Alexander tog ledigt från Hollywood och minglade på röda mattan med svenska kändisar.

Annons

I går hade en av höstens kritikerrosade svenska filmer biopremiär. Bland huvudrollsinnehavarna i Johan Klings “Puss” finns både Alexander och Gustaf Skarsgård. Alexander som har fullt upp med sin internationella skådespelarkarriär i Hollywood och gjort succé därborta säger till Aftonbladet att det ändå är skönt att komma hem till Sverige och jobba också. Och regissören Johan Kling är oerhört imponerad av honom.

– Han är en otroligt skicklig och seriös skådespelare som alltid är på gott humör, säger han i TV4 Nyhetsmorgon.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Minglade med Hollywood-stjärnan

Filmen är en komedi om mänskliga svagheter bland ett gäng skådespelare. Gästerna verkade gilla filmen och att få mingla med den celebra Hollywood-stjärnan.

Av Anna Frödell

Foto: IBL, Stella Pictures

[smooth=id: 348; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Regissören och skådespelarna om filmen:


Annons