Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Det allra sista Beck-vimlet

16 jun, 2010, 08:17 
Agneta Nisbeth
Annons

Huvudrollsinnehavaren Peder Haber med son.
Huvudrollsinnehavaren Peder Haber med son.

Man skulle kunna vara lite elak och säga att det är ju liksom inte varken första eller sista gången vi står här vid röda mattan på en Beck-premiär. Men nu ÄR det faktiskt sista gången.

Efter nio år som polis har herr Beck tröttnat en gång för alla och enligt Peter Haber är detta, Beck – Levande begravd, den allra sista filmen. Röda mattan var som alltid framrullad utanför biograf Rigoletto och en hel radda filmsugna kändisar trippade den fram för en kväll inne i den varma biosalongen. Tyvärr låg filmens andra polis, Mikael Persbrandt, hemma i magsjuka så honom fick vi klara oss utan. Och man kan ju inte annat än nyfiket undra om det är Beck själv eller Gunvald Larsson som blir levande begravd…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Av Maria Roswall

Foto Cecilia Österberg


[smooth=id: 298; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;

carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;

text:Alla bilder;]














Annons