Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel! Här är kändisarna som kommer att hedra Noppe

03 mar, 2017, 16:21 
Ellen Myrgård Lindén
Det blir många kända ansikten på begravningen.
Annons
noppe bred ibl
Noppe Lewenhaupt med vännerna Stefan Sauk och Christian “Kicken” Lundqvist.

Vännerna är fortfarande i chock. Under gårdagen fick de det sorgliga beskedet att vännen och festprissen Noppe Lewenhaupt har gått bort. I över tio år drev Noppe den exklusiva medlemsklubben “Noppes” i hjärtat av Östermalm. Han var otroligt social och duktigt på att sammanföra olika människor. I den stora vänkretsen ingick som bekant kungen och en stor del av Stockholms societet men han var även god vän med flera svenska artister.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När begravningen kommer att äga rum är ännu oklart men vad som är säkert är att det blir en kändistät sådan. I bildspelet nedan har vi valt ut några kända ansikten som regelbundet umgicks med Noppe och som kommer att hedra honom vid den sista vilan:

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons