Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Hollywood-vimmel med både gammal och ung

29 okt, 2010, 12:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Det var många korta och läckra klänningar som lyste på den röda mattan där den årliga Hollywood Awards Gala 2010 delades ut på Beverly Hills Hotel. På plats fanns även vår nya svenska storstjärna Noomi Rapace.

Glittrande läckra. var många av stjärnorna på röda mattan i måndags när den årliga Hollywood Awards gala delades ut för den 14: e gången på flotta Beverly Hills Hotel. Kort-kort, paljetter och assymetriskt var i alla fall trenden.

Annons

En av alla stjärnor som kommit dit för att prisas var vår egen nya svenska storstjärna Noomi Rapace som ni också ser här till höger. Noomi fick, tillsammans med Leighton Meester, priset Hollywood Spotlight Award.

På röda mattan hittade vi också några av Sylvester Stallones söta barn som fick gå på filmgala med både mamma och pappa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL och All Over Press

Läs även:

[smooth=id: 423; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons