Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel! Laila Bagges och Niclas bröllop blev ett oförglömligt party

08 mar, 2010, 13:11 
Agneta Nisbeth
Annons
Laila Bagge och Niclas Wahlgren fick ett romantiskt bröllop.
Laila Bagge och Niclas Wahlgren fick ett romantiskt bröllop.

Dans, sång och glädjetårar.

Laila Bagges och Niclas Wahlgrens bröllop blev ett helt oförglömligt party.

– Det är en sjuhelvetes jävla kul fest, utbrast brudgummens mor, Christina Schollin med ett skratt.

Familjegrälen höll på att sätta stopp för bröllopslyckan. Tre av medlemmarna i klanen Wahlgren, syster Pernilla, bror Linus och pappa Hans, var uppstagna på annat håll och kunde inte närvara vid Niclas och Lailas bröllop. Men på dagen D, i lördags, var allt glömt. Lyckan och glädjen riktigt strålade från brudparet och deras gäster (bland dem märktes bland andra Kevin Borg, Anders Bagge och Peter Jihde). Och visst blev det en oförglömlig dag!

Vigseln fylldes av sång och dans, och när brudparet lovade varandra evig trohet grät både församlingen, bruden och brudgummen varma glädjetårar. Och när Laila, för dagen klädd i en puffig sidendröm i vitt och svart, skulle säga ja till sin Niclas gjorde hon det inte vara en utan två gånger:

Annons

– Laila hade så bråttom med att säga ja att hon gjorde det för tidigt. De är så bra för varandra. Laila är underbar. Jag kommer att minnas hur otroligt lycklig min son var över att få sin Laila, berättade brudgummens mor Christina Schollin strax efter vigseln.

Smekmånad i Aruba

Efter vigseln i Jakobskyrkan begav sig sällskapet vidare, mot festlokalen vid Vinterviken söder om stan. Väl där vankades det mat och underhållning. Festligheterna pågick ända in på småtimmarna och strax innan klockan 4 på morgonkvisten kom brudparet till hotellet där de skulle tillbringa sin första natt som nygifta. I dagarna lämnat de nygifta tu Sverige för värmen i Aruba, där de ska njuta av sin romantiska smekmånad.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 234; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons