Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Oscar-galans stoltaste vinnare och läckraste klänningar

28 feb, 2011, 10:41 
Agneta Nisbeth
Annons

Som vanligt var det stor extravaganza på röda mattan när stjärnorna anlände till den årliga Oscar-galan i Hollywood, här kan ni se de läckraste klänningarna och de gladaste vinnarna.

Årets Oscar-gala blev som vanligt en uppvisning av läckra klänningar, dyra juveler och några mindre lyckade kreationer. Några av stjärnorna gick hem med en statyett andra blev utan. Men de ni ser här ovan är några av de prisade skådespelarna; Christian Bale, Natalie Portman,  Melissa Leo och Colin Firth.

I bildspelet här nedan kan ni se alla de läckraste klänningarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 515; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons