Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Oscargalans vackraste klänningar

08 mar, 2010, 10:01 
Agneta Nisbeth
Annons
Sarah Jessica Parker på röda mattan.
Sarah Jessica Parker på röda mattan.

Det var onekligen både pampiga och eleganta klänningar som kunde beundras på årets Oscargala. Men det fanns en del riktigt konstiga kreationer också.

Många klänningar på årets Oscargala var överdådigt vackra, de hade släp, fransar och volanger. Och många av kvinnorna var både lyxiga och läckra när de gled fram på den röda mattan. Fast här fanns också en del ganska tveksamma skapelser. Titta själva här och ge gärna era kommentarer om vad som var snyggt och mindre vackert, vad sägs till exempel om Sarah Jessica Parker här på bilden?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella

[smooth=id: 233; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons