Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel! Så pyntar Michelle och Barack Obama till jul

22 dec, 2010, 09:38 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Glittrande kulor, tissel och tassel kring julklappar – och pepparkakhusbak! Vi gläntar på dörren till presidentpalatset i Washington och ser hur julen ter sig för familjen Obama.

President Barack Obama håller ömt om sin hustru Michelle och visslar med till tonerna av “White Christmas”. Lite stramt känns det fortfarande i mungipan efter de tolv stygnen. Presidenten spräckte nyligen läppen då han fick en armbåge i full kraft mot munnen när han spelade basket med vännerna.

Tillsammans beundrar han och Michelle den ståtliga julgranen, som nu lyser upp hela Blå rummet i Vita huset. Den når nästan upp till stuckaturerna i taket och har i år klätts med amerikanska flaggor, blå rosetter och färgglada band. Julen är glädjens tid och presidentfamiljen njuter äntligen av att få en härlig helg med god mat, avkoppling och att få rå om varandra riktigt ordentligt efter ett hektiskt år.

Annons

Hunden Bo har fått en kompis

Bo, den lurviga portugisiska vattenhunden viftar livligt på svansen. Vovven har fått en lekkamrat i form av en konstgjord hund som är på pricken lik honom själv, konstruerad med hjälp av 40 000 piprensare av 80 volontärer.

Vita Huset som pepparkakshus

Vita husets dessertkock, Bill Yosses, har tillsammans med sina medarbetare skapat en läcker variant av det svenska pepparkakshuset – Vita huset i vit choklad! Obamas döttrar Malia och Sasha ser fram emot en magisk, underbar jul och hoppas förstås att tomten kommer ihåg allt som de satt upp på önskelistan.

– Merry Christmas, viskar Barack i Michelles öra.

Hon ler och ser fantastisk ut i sprakande, vinröd palettgnistrande klänning. Hon är USA:s första dam i lyxförpackning. Det blir nog många kyssar under misteln i år med. Paret Obama ser strålande lyckliga ut!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 486; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons