Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Stjärnglans på Emmygalan

30 aug, 2010, 15:30 
Agneta Nisbeth
Annons

Tom Hanks med hustrun Rita Wilson.
Tom Hanks med hustrun Rita Wilson.

Under söndagsnatten var det åter dags för den årliga Emmy-galan i Los Angeles. Massor av priser delades då ut till stjärnorna i tv-världen.

Det var fullt av vackra känningar och några mindre tjusiga med för den delen när den årliga Emmy-galan gick av stapeln på Nokia Theatre i Hollywood under söndagsnatten.  Hela den amerikanska tv-branschen hade samlats för att hylla de bästa skådespelarna och de populäraste serierna inom både drama, komedi och reality. Här kan ni se några av stjärnorna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto. IBL

Läs även:

[smooth=id: 359; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons