Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Trendpiffat modevimmel

23 aug, 2010, 09:10 
Agneta Nisbeth
Annons

Ewa Fröling med dottern Mira.
Ewa Fröling med dottern Mira.

Höstens stora modevecka har precis avslutats i Stockholm och som vanligt avlöste modefesterna och visningarna varandra.

Röda mattan är aldrig så trendpiffad som när dessa modeprofiler och skribenter går på fest och högre klackar, dyrare väskor och udda klädkreationer har vi sällan skådat! Den här aftonen var det Stockholm Fashion Weeks årliga fest på Café Opera signerad Micael Bindefeld där bland annat Årets Rookie korades. Utmärkelsen gick till duktiga designern Ida Pyk för hennes orädda och lite provocerande stil. En lycklig Ida fick ta emot ett stipendium på 20.000 kronor från Svensk Handel samt möjligheten att få skapa en kollektion till franska La Redoute. Förutom trevligt mingel och bubblande dryck bjöds vi också på modevisning med bland andra Ida Pyk, Rahnsäter och Seika Lee.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Av Maria Roswall

Foto Cecilia Österberg


Annons