Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Vimmel från Life of Bellman

29 jun, 2010, 08:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Nina Gunke och sambon Samuel på teater-premiär.
Nina Gunke och sambon Samuel på teater-premiär.

Att avnjuta en härlig musikal i Ulriksdals slottspark är svårslaget en varm, vacker sommarkväll. Musikalen Life of Bellman hade premiär i veckan.

Tyvärr var det ingen riktig sommarvärme den här premiäraftonen men den rockiga musiken och de duktiga artisterna gjorde att vi alla glömde kylan och applåderade oss varma där på bänkraderna. ”Life of Bellman” är en skönt rockig musikal som ger sin tolkning av Bellmans liv som ung underhållare i slutet av 1700-talet. På scenen ser vi bland andra Andreas Wilson, Jesper Salén, Evabritt Strandberg, Therese Andersson och Albin Flinkas som självaste Bellman. Till premiären kom en hel del musikalsugna gäster.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Maria Roswall

Foto: Cecilia Österberg

[smooth=id: 317; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;

carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;

text:Alla bilder;]















Annons