Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bill Clinton akut hjärtopererad

12 feb, 2010, 12:01 
Agneta Nisbeth
Annons
Hillary kom till Bill Clintons sjukbädd.

Den forne presidenten Bill Clinton har tvingats undergå en akut hjärtoperation i natt på ett sjukhus på Manhattan. Hans maka Hillary fick hastigt lämna sitt möte i Vita huset för att flyga till New York.

Bill Clinton, 63, sägs nu må efter omständigheterna bra. Men det var ganska dramatiskt ett tag då den forne presidenten fick akuta bröstsmärtor och fick bäras in till sjukhuset på bår. Det är ett känt faktum att Bill Clinton har ett mycket intensivt arbetsschema och den senaste tid har han utöver sina vanliga arbetsuppgifter även varit aktiv i hjälparbetet till jordbävningsoffren på Haiti. Läkarna menar att det inte förelåg någon direkt fara för hans liv men att man nu placerat ut två minituber som vidgar hans blockerade ådror i ett av Clintons kranskärl.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Bill Clinton mår fint och är vid gott mod. Han ser fram emot att börja jobba igen, hälsar rådgivaren Douglas Brand.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons