Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bingolotto Sommarkväll tas hastigt bort från TV4 – den verkliga anledningen

17 jul, 2022, 09:00 
Bingolotto sommarkväll får hastiga förändringar - beslutet förklaras till slut

Åhh detta förändrar en hel del...

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

"Bingolotto Sommarkväll" är igång för fullt och förgyller söndagskvällen för alla bingo-engagerade där ute. Roligheterna på scenen vid Lisebergs camping lockar mycket folk och publik. Det finns goda möjligheter att lyssna till svängig musik och spela bingo tillsammans. Men nu... nu sker förändringar!

Casper Janebrink och Agneta Sjödins programledarroller

Casper Janebrink och Agneta Sjödin är som tidigare känt värd-och värdinna för programmet och leder oss igenom söndagskvällarnas sändningar. Nyligen så avslöjades deras relation något mer i detalj.

– Vi har ju träffats genom åren och i olika sammanhang, bland annat Fångarna på fortet och Agnetas nyårskarameller och lite andra sammanhang som man stött på varandra och träffats, har han tidigare berättat för Svensk Damtidning.

De har alltså känt varandra i flera år. Så roligt för dem att leda programmet tillsammans!

Inte som det varit tidigare

Det är tryggt att veta att Bingolotto Sommarkväll visas på samma tid och på samma kanal varje vecka. Den här veckan blir det inte alls så. Det är nämligen ett kanalbyte den här veckan eftersom att det svenska damlandslaget spelar mot Portugal och matchen sänds på TV4. "Bingolotto Sommarkväll" kommer därför att sändas på Sjuan istället.

Foto: TT

Annons