Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bisarra bilden på Peter Forsberg och Anja Pärson avslöjar sanningen om deras relation

05 jun, 2021, 06:00 
Anja Pärson och Peter Forsberg
Peter Forsberg och Anja Pärson avslöjas av en tre år gammal bild som plötsligt dykt upp.
Annons
7 oväntade händelser i "Sommar i P1" genom årenBrand logo
7 oväntade händelser i "Sommar i P1" genom åren

Peter Forsberg och Anja Pärson är två svenska idrottslegendarer av högsta dignitet. Han är hockeyspelaren som har vunnit VM, OS och Stanley Cup och allmänt anses som en av de största teknikerna sporten skådat. Hon var en alpin dominant som hade osannolika sju VM-guld när hon la skidorna på hyllan.

Bilden på Anja Pärson och Peter Forsberg

Anja Pärson och Peter Forsberg
Anja Pärson och Peter Forsberg – två legendarer!

Det är ofta en bit mellan hockeyrinken och skidbacken, men Peter och Anja har hittat varandra i en helt ny arena: tv-studion. Båda har nämligen arbetat som experter för tv-jätten Discovery, som sände OS i Pyeongchang 2018.

Och de trivdes storligen ihop i Sydkorea. Det framgår av en bild som Discoverys sportchef Emir Osmanbegovic delat med sig av på Twitter.

På den anar man att "Foppa" och Anja hade väldigt roligt på andra sidan världen!

Annons

Vi hann knappt landa i Sydkorea innan första stora stjärnbråket uppstod. Minns inte riktigt vad det hela handlade om, kanske vem som skulle få sviten? @AnjaParson pic.twitter.com/jVpasm5cIm

— Emir Osmanbegovi (@Osmanbegovic) June 3, 2021

"Vi hann knappt landa i Sydkorea innan första stora stjärnbråket uppstod. Minns inte riktigt vad det hela handlade om, kanske vem som skulle få sviten?", skriver Emir i sin skämtsamma bildtext.

"Inspirerande med Foppa vid min sida"

Peter och Anja har fortsatt att arbeta tillsammans även efter OS. De har sänt tre säsonger av det populära lekprogrammet "Vem kan slå Anja och Foppa", där de själva tävlar mot andra sportprofiler i olika grenar.

– Det känns otroligt inspirerande att med Foppa vid min sida få utmana några av Sveriges bästa idrottare. Jag vet att ingen av oss två, eller våra motståndare heller för den delen, kommer att hålla igen. Jag och Foppa är helt övertygad om att vi kommer vara oslagbara, sa Anja när programmet skulle lanseras.

– Det ska bli oerhört kul att tävla med Anja och med all vår rutin från våra långa karriärer tror jag att vi blir svårslagna, sa "Foppa".

Annons