Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Borgs beslut med sonen Leo – utan Patricia: "Mer än en gång"

28 okt, 2022, 11:00 
Indra Nordemar

Nu börjar ett nytt kapitel för Björn Borg och sonen Leo.

Annons
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrottenBrand logo
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrotten

Sommaren 2012 lovade tennislegendaren Björn Borg och hustrun Patricia varandra evig kärlek. Sedan dess har de minst sagt levt ett glamoröst liv tillsammans.

De reser världen runt, har en lyxvåning i centrala Stockholm och en drömlik villa i Kap Verde. Samtidigt som de ivrigt följer varje steg i sonen Leos lovande karriär.

Björn har ju lagt tennisskorna på hyllan – men i stället lämnat över stafettpinnen till Leo Borg: Björns och Patricias första och enda gemensamma barn.

Och nu väntar nya äventyr för pappa och son.

Björn och Leo Borgs gemensamma beslut

En legendar och en framtida stjärna – samt far och son. Det blir ju inte mycket bättre än så för sportföretag som vill använda familjeduon som varumärkets ansikte utåt.

Men aningen mer otippat är en hamburgerkedja.

Björn och Patricia på Stockholm Open för att heja på Leo.

Nu går Björn och Leo in i ett samarbete med Sibylla. I samband med att kedjan i år firar 90 år lanserar de en ny "smash-burgare".

– Jag kanske inte var mest känd för min smash, men nog fanns det tillfällen där även den satt. Att samarbeta med Sibylla känns väldigt bra, de är verkligen originalet som jag växt upp med. Det är mer än en gång som jag käkat på Sibylla genom decennierna, säger Björn i ett pressmeddelande.

Annons

– Sibylla fanns ju där redan när jag nötte tennis mot garagedörren.

"Framtidens stjärna"

Sibylla menar att de är oerhört stolta över samarbetet med Borgs – som kommer att vara med i flera kampanjer framöver.

”Precis som Sibylla så är Björn Borg också en del av den svenska folksjälen, ett original. Hans son Leo är framtidens stjärna”, konstaterar Per Stenlund, tf. VD på Nordic Fast Food, på Sibyllas hemsida.

Patricia får däremot hålla sig på läktaren. Men så som hon så ofta gör jublar hon troligtvis även denna gång för sin sons skull, och även sin makes förstås.

Foto: TT

Annons