Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Borgs erkännande - intima händelsen på flygplanet

26 jun, 2022, 18:00 
AvSimon Holm Stålhand

Björn Borg erkänner vad som hände på flygplanet!

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Björn Borg, 66, är Sveriges tveklöst bästa tennisspelare genom tiderna. Ja, kanske rent utav en av Sveriges främsta idrottare någonsin? Med elva Grand slam-titlar, bland annat den legendariska segern i Wimbledon där han ställdes mot John McEnroe, så är han definitivt med i diskussionen.

Efter karriären lanserade han ett klädmärke som har blivit väldigt populärt. Och privatlivet går väldigt bra det också!

Det var nästan på dagen för 20 år sedan som bröllopsklockorna ringde för tennislegendaren Björn Borg och hustrun Patricia, när de gifte sig sommaren 2002. Sedan dess har de minst sagt levt ett glamoröst liv tillsammans. Björn och Patricia stannar helst inte på en och samma plats alltför länge –de är ofta ute och flänger runt om i världen. Och nu gör de det igen – från den ena lyxdestinationen till den andra – med privatjet.

Björn Borgs erkännande innehåller nämligen ett flygplan...

Björn Borgs intima avslöjande

I Björn Borgs bok, Till hundra procent, skriver han om en minst sagt intim upplevelse på ett flygplan.

Annons

”Vi (Mariana, hans första fru, och han själv, reds anm) befann oss någonstans mellan Köpenhamn och New York när vi kom på att vi aldrig älskat på ett plan tidigare. Det var ett alldeles vanligt dagflyg, fullt med folk. Men vi gjorde det ändå och det gick utmärkt. Vi hade skyddade platser, någorlunda skyddade i alla fall, och det var mycket härligt och spännande.”

Björn Borg
Björn Borg erkänner!

Det som han beskriver gjorde att han hamnade i thousand miles club, eller 10 000-metersklubben, som är ett skämtsamt uttryck för person som har haft samlag på 10 000 meters höjd.

Annons